גריית יתר??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גריית יתר??
    חיה לאה
    09/02/2009

התינוקת שלי בת 8 שבועות. קיבלתי לפני שבוע אוניברסיטה בשבילה ושמתיאותה שם. היא היתה מאוד מוצה ומתעניינת אבל אחרי חמש דקות החלה לבכות בכי הסטרי שלא שמעתי לפני כן. לאחר שהבכי חזר שוב הפסקתי להשתמש באוניברסיטה מתוך מחשבה שזה יותר מידי מתקדם עבורה אבך עכשיו אני שמה לב שהבכי מפיע יותר ויותר פעמים בזמני הערות שלה - ואז קשה מאוד להרגיע אותה.איני יודעת מה לעשות. הפסקתי לשים לידה בובות, ה"גרויים" היחידים שהיא מקבלת זה הפנים שלי או של בעלי, סיבובים בבית ודיבורים אבל הבכי עדיין חוזר אחרי כמה זמן שהיא ערה.ואפילו כשאני מאוד "שומרת" ומנסה להשכיב אותה לישון כבר אחרי מעט דקות של ערות - היא לא רוצה - היא באמת עירנית - אך בסוף זה נגמר בבכי ההיסטרי . מה לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גריית יתר??

הוספת תגובה

• תגובה לחיה לאה

דבי גרוס דולב
    09/02/2009

שלום חיה לאה
    אני מתקשה להגיד ממה בוכה ביתך מפני שאינני מכירה אותה או נמצאת בקירבתה. רק את יכולה להצביע האם מדובר בגריית יתר, האם את שמה לב שזה קורה רק כשיש הרבה המולה וצעצועים סביבה? נסי לשים לב באיזה מצבים זה קורה. אולי גזים? עייפות? אולי היא פשוט צעירה כ"כ וזקוקה להרבה ידיים, חום ומגע?
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו