תינוקת בת חצי שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת חצי שנה
    קרן
    09/02/2009

שלום לכולן ביתי בת חצי שנה ובמהלך הסופ"ש האחרון התחילה לייבב (משמיעה קולות שמשהו מפריע לה) מכיוון שזה לא מתאים לביתי לקחתי אותה לרופא והוא אמר שהיא לא חשה בטוב (כאבי גרון וכו') מיום חמישי ביתי לא מוכנה לשחק עם הצעצועים או להיות על המזרון היא רוצה להיות רק על הידיים ברגע שאני מניחה אותה על המזרון היא פשוט מתחילה להשמיע קולות של בכי ואם לא מרימים אותה זה ממשיך בבכי היסטרי של דמעות בשנייה שמרימים אותה היא נרגעת כאילו לא קרה כלום... גם בעגלה שאני מטייל איתה והיא רואה את הפנים שלי היא מתחילה לבכות שאני ארים אותה ואז היא נרגעת...הרופא אמר שילד שחולה תמיד מחפש את החום של אמא. כמה שאלות: 1.האם זה נורמלי ביתי מ8 בבוקר עד 20.00 בערב רוצה רק על הידיים? 2.ואם זה בגלל שהיא חולה זה עלול להימשך כפינוק לאחר שהיא תבריא? 3.האם כל זה יכול להיות משיניים שצומחות מכיוון שבימים האחרונים יש לה הרבה רוק והיא מכניסה כל הזמן את האצבעות לפה. האם זאת תקופה שתעבור???מקווה שכן... תודה רבה אשמח לתשובתכן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת בת חצי שנה

הוספת תגובה

• תגובה לקרן

דבי גרוס דולב
    09/02/2009

הי קרן
    1. בהחלט יתכן שתינוק שאינו חש בטוב יזדקק להחזקה על הידיים ולחום ואהבה במשך כל היום, זה נורמלי לחלוטין ועלינו לענות על צרכים אלה.
    2. אינני יכולה לחזות מה יהיה לאחר שתבריא אבל בד"כ זה לא קורה ואם כן, תידרש חזרה הדרגתית לשגרה.
    3. יתכן שזה יכול לנבוע גם משיניים, את זה תדעי בשבועות הקרובים, אם תראי שן חדשה.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו