מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפתחותמאיה11/02/2009
שלום הבייבי שלי בת חודשיים וחצי, רציתי לדעת כיצד אם אני פועלת נכון מבחינת ההתפתחות שלה. היא רוב היום בעריסה או בידיים. כשעה ביום אני שמה אותה על מזרן פעילות עם אוניברסיטה ו- 2-3 צעצועים צבעוניים. אני מקפידה גם להניח אותה לפחות 10 דקות ביום על הגב ועל הצדדים (היא לא אוהבת להיות על הבטן). האם יש צורך להניח אותה יותר על מזרן הפעילות, כמו כן מה עוד אפשר לעשות עם הבייבי ? חשוב לציין היא מקשקשת המון ומגיבה לאנשים מושיטה ידיים וכו'... תודה על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכוונתי 10 דקות על הבטן לא על הגב
מאיה11/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף
מאיה11/02/2009רציתי לדעת איזה תרגילים אפשר לעשות עם הבייבי שיכולים לתרום להתפתחות ? תודה רבה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מושיטה ידים
יפעת צברי11/02/2009בתי אינה מתהפכת לשני הצדדים היא שוכבת על הבטן מרימה את ראשה יפה מאוד למשך 5-10 דקות ואז מניחה את ראשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה למאיה
דבי גרוס דולב11/02/2009הי מאיה
חשוב מאוד להשכיב את התינוק על הבטן מפני שמשם מתחילה בעצם כל ההתפתחות המוטורית, דחיפת הרצפה, הרמת הראש וכו. אין הגבלה לגבי הזמן שאפשר להשכיב על מזרון הפעילות כל לתינוק נעים שם. מומלץ לפעמים להניח ללא האוניברסיטה בעלת ההצפה החושית הגדולה.
תינוק בגיל זה צריך לשכב על הרצפה, להיות על הידיים, לחוש הרבה מגע עמוק, להיות בתנועה ובכלל להניע אותו בעת שכיבה על המזרון זה מצוין. ישנם חוגים רבים בימינו הנותנים מענה על השאלה כיצד להניע, לגעת ולעסות את התינוק.
בברכה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)