תינוק בן חודש וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן חודש וחצי
    מירי
    11/02/2009

שלום רב אני אמא לתינוק בן חודש וחצי. בשבוע האחרון הוא בוכה מדמויות פנים של אנשים שאותם לא מכיר וממש מבוהל, יש דבר כזה בגיל הזה? יש לציין שמרימים אותו למעלה וזה מאוד מפחיד אותו והוא בוכה. כמו כן קולות גסים ועמוקים של דמויות גבריות לא עושות לו טוב. מדוע? אשמח להכוונה. שאלה נוספת: שאני נוסעת להוריי לישון שם הוא מאוד רגוע ושקט ויושן טוב וכשאני חוזרת הביתה שלי הוא נתקף התקפי בכי למראה החדר שבו הוא יושן, איך מעבר ממקום למקום יוצר כזה פחד ובכי לתינוק כה קטן? אשמח לשתי התשובות. מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק בן חודש וחצי

הוספת תגובה

• תגובה למירי

דבי גרוס דולב
    11/02/2009

הי מירי
    נשמע לי שלבנך יש רגישות מאוד גבוה לשינויים ולאלמנטים נוספים וזה בסדר. כל שעלייך לעשות בגיל כה צעיר הוא לסייע לו בהתמודדויות הקשות שלו, לקחת הרבה לידיים, אולי להשתמש במנשא קרוב לגוף, לתת לו הרבה מגע עמוק ומרגיע ולהכיל את הקשיים שלו. יחד עם זאת, אינני ממליצה להמנע מהדברים שמבהילים אותו אלא להיות שם איתו ולחשוף אותו בהדרגתיות לעולם החדש.
    לא להמנע מרעשים אבל לדאוג שבכל זאת לא יעברו את הסף הנורמלי, לפגוש אנשים חדשים וקולות גסים אבל לחבק אותו שם וכו.
    רגישות זו בד"כ נרגעת עם הזמן.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו