תינוק בן חודש אוכל מעט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן חודש אוכל מעט
    עדי
    22/02/2009

היי, הבן שלי בן חודש...אוכל תמ"ל מלא (סימילאק), הוא תינוק נינוח ורגוע, רוב היממה ישן עם שעות ערות יפות בהן אני משחקת איתו, שרה לו ומדברת אליו :) במהלך החודש האחרון עלה יפה במשקל (עלה קצת מעל קילו) ועלה יפה בכמויות האוכל(הגיע לאכילה של 80CC בממוצע לארוחה- לפעמים קצת יותר ולפעמים מעט פחות) , בימים האחרונים יש שינוי בצורת האכילה...הוא חזר שוב לאכול כמות של 60 ...אוכל עם המון הפסקות (לגרעפס ולמנוחה)ונרדם (שינה עמוקה) אחרי אכילת-30 או 40 CC, אני מוטרדת מכך שהוא אוכל כמויות קטנות מדי במקום לעלות בכמויות הוא יורד בכמויות ועוד אוכל עם הפסקות ארוכות... אני לא מעירה אותו לאוכל, הוא מתעורר לבדו במשך היום (כל 3-4 שעות) ובלילה הוא מושך אפילו יותר מארבע שעות... חשוב לי שיאכל כמו שצריך ואני לא יודעת מה לעשות... האם זה נורמלי שתינוק פתאום יחזור לאכול כמויות יותר קטנות? ניסיתי גם להעיר אותו ע"י החלפת חיתול וכו', הוא מתעורר,ממשיך לינוק ושוב נרדם... מה לעשות? אשמח לטיפים, עצות וכו'... תודה עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק בן חודש אוכל מעט

הוספת תגובה

• אוכל

שירי קאשי
    22/02/2009

הי עדי,
    אינני מומחית לתזונה וכמובן שיש צורך לקבל ייעוץ גם מרופא הילדים בעניין התזונה והעלייה במשקל, אך ייתכן שבגילו תופעת הגזים גוברת ולכן הוא אוכל כמות קטנה יותר. תנסי באמת לעשות הפסקה בארוחה ולהרימו לגרעפס ואז להמשיך.

בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

לילך
    27/02/2009

אני חושבת שבגיל חודש יש להם קפיצת גדילה ויכול להיות שבגלל זה הוא פתאום קפץ בכמויות ואח"כ היתה לו נסיגה. נראה לי שגם אצלינו זה היה ככה. כמה הוא שוקל?? ניסית להחליף לו תמ"ל? אם את רוצה שהוא יאכל יותר אולי הוא יותר יאהב את אופטימיל. זו פורמולה דומה מאוד לסימילאק אבל יותר טובה לדעתי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוק בן חודש

עדי
    27/02/2009

יכול להיות שזו הייתה קפיצת גדילה ועכשיו הוא חזר אחורה בכמויות... בכל מקרה הוא גם מצונן קצת הקטנצ'יק אז יתכן וזה מקשה עליו לאכול (היינו אצל רופא הילדים וזו כנראה באמת הסיבה). בינתיים אני מקפידה על זמני אוכל כל 3 שעות ועוקבת אחרי הכמויות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו