מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היקף ראשיוני27/02/2009
שלום.. בני בן 8.5 חודשים משקל וגובה באחוזון ה 90 היקף הראש 46.6 נמצא באחוזון ה95. בטיפת חלב הדאיגו אותנו לגבי היקף הראש .. ושזה חריג דבר שיכול להצביע על אוטיזם בעתיד.. הילד מתפתח טוב שומר על קשר עין מעביר חפצים מיד ליד . עדין לא זוחל ( יש לו ישיבה על 6) וכל הזמן ברוורס. לפני חודשים היה מאושפז פעמייים בבית חולים עקב אסטת ילדות וקיבל סטיאורדים שעלול להעקב את ההתפתחות.. כרגע מצבו הבריאותי טוב מקבל תרופה דרך משאף לאסטמה... דבר נוסף היא תנועה מוזרה בידים.. בצורה מעגלית של כף היד עם הזזה של האצבות בדרך כלל שהוא מתעצבן או שמח מאד ... קבעו תור לנירולוג וצילום אולטרסאונד ראש ? אנו בלחץ .. האם ממה שרשמתי היית אומרת שיש עיקוב התפתחותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה ליוני
דבי גרוס דולב27/02/2009הי יוני
לצערי לא אוכל להתיחס לחלק הרפואי של פנייתך מכיוון שזהו לא תחום התמחותי אותו כדאי לדסקס עם הרופאים המטפלים בכם. ברור שחשוב לעשות את הבדיקות אליהם הופנתם.
לגבי ההתפתחות המוטורית- זהו גיל בו אנחנו רוצים לראות סימני זחילה ויתכן ובנך בדרך לשם, אם לא יתחיל לזחול בשבועות הקרובים, אתה מוזמן לחזור אלי. לגבי הישיבה, לא הבנתי מהי ישיבת 6, אשמח לפירוט ובכל מקרה ממליצה בחום לא להושיב אותו עד שיתישב בעצמו.
אם יש לך עוד שאלות, אתה בהחלט מוזמן.
בברכה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)




.jpg)
(1).jpg)
