גיוון באוכל לתינוקת בת 3 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיוון באוכל לתינוקת בת 3 חודשים
    מלי וגילי
    01/03/2009

שלום רב, היום קיבלתי איזושהי עצה לגבי תחליפי המזון ולפני שאני בכלל חושבת ליישם אותה, עליי לשאול את דעתכם בנושא. בתי בת 3 חודשים כמעט, ניזונה מסימילאק. בעקבות מקרה ראמדיה, הציעו לי לנסות להחליף את הסימילאק במטרנה או בפרימיום (מה שיעל בר זוהר מפרסמת...) ואחר כך שוב לחזור לסימילאק, פשוט לגוון באוכל, שבמידה ויחזור מקרה ראמדיה , חס וחלילה, בתי תהיה "מחוסנת" באמצעות תחליף מזון אחר. פעם אחת ניסיתי לעשות שינוי שכזה בעקבות נושא הגזים הבלתי ניסבלים שנידבקו לבתי. מה שקרה הוא שבתי הרגישה מאד לא טוב, היא הקיאה, היתה לא נינוחה, בכתה , היו לה גזים נוראיים יותר ממה שהיו לה לפני ההחלפה, בקיצור המצב לא הניב תוצאות טובות. כעת, נשאלת השאלה, האם כדאי לגוון באוכל או שעדיף להמשיך עם הסימילאק? אודה מאד לתגובתכם בנושא. תודה ושבוע נפלא, מלי וגילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה למלי וגילי

דבי גרוס דולב
    01/03/2009

הי מלי וגילי
    לא נראה לי שיש צורך בהחלפת מזון על מנת להמנע ממקרים כגון מקרה רמדיה, ואם זה יקרה לחברה אחרת? זהו, לדעתי, מקדם הגנה מאוד מאוד גבוה ומיותר שבא על חשבון התינוקת.
    יש, לצערנו, אנסוף סיכונים וסכנות בחיינו ואין זה בריא לחשוב על הרע ביותר ולנסות להמנע ממנו ברכים משונות שכאלה.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מלי וגילי
    01/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו