שינה ואוכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה ואוכל
    רוזה
    16/03/2009

בוקר טוב, בתי בת 4.5 חודשים עד לפני 3 שבועות הייתה ישנה לילה רצוף 9,10 ואפילו 11 שעות רצוף פתאום התחילה להתעורר בד"כ שהייתה מתעוררת הייתי שמה לה מוצץ והייתה חוזרת לישון עכשיו ממש בוכה ולא מפסיקה עד שאני לא מביאה לה לאכול,היא התחליה לקום פעם ואפילו פעמיים בלילה אבל בימים האחרונים זה נהיה מוגזם כל שעתיים היא מתעוררת ולפעמים אחרי שעה שאני יודעת שהיא לא רעבה כי לפני שעה היא אכלה מנה שהוספתי לה קורנפלור....מה עושים? אני אמורה לחזור לעבודה עוד מעט וזה ממש בעייתי? האם יכול להיות שכשאני יעיר אותה מוקדם בשש שאני ישים אותה אצל המטפלת זה יסתדר לה? כרגע הולכת לישון מ11 בלילה עד 9 10 בבוקר עם הפסקות. אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינה ואוכל

הוספת תגובה

• שינה ואוכל

שירי קאשי
    16/03/2009

הי שירה,
    זה מאוד אופייני שתינוקות שבהתחלה ישנו היטב באזור גיל זה משנים את הרגליהם. זה קשה במיוחד עם החזרה לעבודה. אין הרבה מה לעשות פרט לכך שמנסים לחזור להרגלים הקודמים. לעיתים השינוי נובע מכך שיש קפיצת גדילה והתינוק פשוט צורך יותר אוכל, לפעמים זה יכול לנבוע מכך שהילד יותר מוטורי ופעיל, אך לעיתים אין לכך ממש הסבר. תנסי בהדרגה להפחית את ארוחות הלילה כפי שאת עושה על ידי מוצץ, מגע והרגעה (אפילו על הידיים אם צריך) ולתת את האוכל רק כאשר את חשה שהיא באמת רעבה ולא שהיא התעוררה כי היא זקוקה ליחס. תינוק רעב יודע להראות סימני חיפוש אחר האוכל כך שלא צריך כל בכי לפרש כרעב. מעבר לכך אני יכולה רק להמליץ לפעול לפי האינטואיציה שלך כיוון שאת מכירה הכי טוב את התינוקת שלך.

בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו