בן 3 חודשים +10 יום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 3 חודשים +10 יום
    מירי
    29/03/2009

שלום רב
    ראשית רוצה להודות על הפורום המקסים הזה, לא ראיתי עוד פורום כה יעיל ומהיר כמו שכאן , אז ממש אלפי תודות.
    שאלתי היא מה עלי לצפות מבני בגיל הזה 3 חודשים כמעט וחצי, הוא ממש שונא לשכב על הבטן ואחרי דקה כבר מתבכיין שלא מחזיק מעמד וראשו נכנס במיטה או במשטח.
    תשעים אחוז מהזמן הוא על הגב מפני שהוא ממש לא אוהב על הבטן.
    בזמן האחרון עונה לי בצחוק על דיבור שאני מדברת איתו, ממש צחוק עם קול על כל קוקו שאני עושה,
    הוא אוהב לחבוט ברגליו מהתרגשות למראה משחק או ספר של בד עם תמונות.
    מה עלי לעשות איתו על מנת שהתפתחותו תהיה תקינה? והאם זה גיל כבר שמתחילים להתהפך?
    כי אני לא רוצה להשאיר אותו לבד ללא השגחה למרות שהוא עדיין לא מתהפך מגב לבטן.
    תודה מראש
    מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 3 חודשים +10 יום

הוספת תגובה

• תגובה למירי

דבי גרוס דולב
    29/03/2009

הי מירי
    הדבר העיקרי שאנו מצפים מתינוק בגיל זה הוא דווקא שכיבה נינוחה על הבטן והרמת ראש. לפני שזה קורה אין טעם לצפות להתהפכויות ( שקורות סביב גיל 4 חודשים) מפני שכל ההתפתחות המוטורית מתחילה משכיבה על הבטן.
    בפורום זה תמצאי אינספור דיונים ותרגילים לשיפור השכיבה על הבטן ואני ממליצה בחום לתרגל אותם ולעכוב ולראות שהדבר משתפר.
    בנוסף, אפשר בהחלט בגיל זה להשאיר את התינוק מידי פעם לבד על מזרון הפעילות על הרצפה ואפילו רצוי.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו