בת שמונה חודשים לא מתיישבת או זוחלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שמונה חודשים לא מתיישבת או זוחלת
    אורטל
    20/04/2009

שירי שלום,
    בתי נעה בת שמונה חודשים ושבוע זוחלת אחורנית ומסתובבת סביב עצמה כציר , היא מתהפכת מהבטן לגב מספר פעמים מועטות, כשאני מושיבה אותה היא מחזיקה את עצמה כמה דקות אך מתעיייפת, רציתי לדעת האם זה בסדר לשלב שלה, או צריכה טיפול מקצועי. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה לשאלתי

אורטל
    21/04/2009

הי שירי, אשמח לקבל תגובה לשאלתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפתחות

שירי קאשי
    21/04/2009

הי אורטל,
    בגיל של בתך היינו מצפים כי כבר תתהפך בחופשיות והקשי שלה בכך מרמז על קושי תנועתי מסויים שאולי ממשיך גם לשלבים הבאים. לגבי הזחילה והישיבה היא מתקרבת לשלב בו זה יחשב איחור. בגלל הקושי בהתהפכויות אני כן מודאגת מכך שהזחילה והישיבה יתעכבו עוד והעיכוב עלול להיות משמעותי. מהסיבה הזו אני כן ממליצה לפנות לשיעור פרטי. בינתיים אני ממליצה לא להושיב אותה. תני לה קודם ללמוד לזחול וכן ללמוד להתישב בכוחות עצמה כיוון שהושבתה עלולה להביא לעיכוב נוסף בנושא הזחילה.

בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו