התפתחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפתחות
    מרינה
    25/04/2009

שלום
    בתי בת 8.5 חודשים כיום נולדה במשקל 2180 כיום היא שוקלת 6.5 קילו העם זה תקין ?
    היא מתהפחת מדי פעם מבטן לגב אך לא מגב לבטן היא גם לא יושבת לפעמים כשהיא נמצאת אל הבטן אז היא מסתובבת סביבה וגם דוחפת את עצמה אחורה יש לציין שהיא ילדה מאוד ערנית מעבירה חפצים מיד ליד די לא אוהבת לשכב אל הבטן וכשהיא שוכבת אל הגב היא מנסה כל הזמן להתרומם כאילו היא עושה כפיפות בטן אני קצת מודאגת כי היא נראת לי חלשה קצת ושאין לה מספיק כוח העם זה נורמלי ועם יש סיבה לדאגה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפתחות

הוספת תגובה

• תגובה למרינה

דבי גרוס דולב
    25/04/2009

הי מרינה
    לגבי המשקל לא אוכל לעזור לך מכיוון שזהו לא תחום התמחותי, בטיפות החלב ישנן טבלאות מדידה מדויקות.
    לגבי ההתפתחות המוטורית, את מציינת מספר גורמים שמהווים יחד ולחוד אינדיקציות לעיכוב התפתחותי מסוים: הקושי לשכב על הבטן בגיל זה, העיכוב בהתהפכויות ונסיונות ההתרוממות דרך שרירי הבטן- כולם מצביעים על קושי מסוים. לא אוכל לדעת מהו הקושי בלי היכרות עם התינוקת אבל אני בהחלט ממליצה על אבחון מדויק ואישי יותר על מנת לתמוך בהתפתחותה של ביתך.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו