התלבטות לגבי מסגרת מתאימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי מסגרת מתאימה
    טלי
    03/05/2009

שלום
    בתי תהיה בת שנה וחמישה חודשים בספטמבר. היא נולדה חודש וחצי לפני הזמן ודי קטנה בגודל.
    מבחינת התפתחות היא מתפתחת יפה, היא זוחלת כבר 3 חודשים ועומדת כבר חודש.
    עד ספטמבר אני איתה בבית ומאוד נהנת. אציין שהיא ילדה שניה, אח שלה בן 8.
    חיפשתי לה גן ולא מצאתי שום מקום שהיה נראה לי מספיק מתאים. כל הגנים עמוסים בילדים וגם אם בקבוצת הקטנים יש 12 ילדים, אז החצר משותפת וכולם יוצאים אליה יחד.
    בבנין שלי יש משפחתון של אישה מקסימה, חמה ואוהבת, והחלטתי שעדיף שהיא תהיה שנה במסגרת קטנה יותר גם אם זה על חשבון דברים אחרים. אך אני תוהה אם צדקתי.
    במשפחתון אמורים להיות עוד 3 ילדים עדיין לא נרשמו אך טווח הגילאים יכול להיות של תינוקות קטנים יותר ממנה. המשפחתון הוא בבית משותף, היא לא יוצאת איתם לחצר אלא מדי פעם לטיול בעגלול מבלי להוציא אותם לשחק בחוץ .
    היא לא נותנת להם לאכול לבד אלא מאכילה וברקע משמיעה הרבה קלטות של ילדים (בוידאו)
    אלו החסרונות.
    היתרונות הם שאני סומכת עליה מבחינת הטיפול, היא נשמה טובה. יש לה לב גדול והיא נותנת המון חום. ואהבה. היא אישה שמחה ועליזה ובנוסף הנוחות של המיקום גדולה.
    מה דעתך, האם היתרונות עולים על החסרונות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה לטלי

דבי גרוס דולב
    03/05/2009

הי טלי
    מדובר כמובן בדיעה אישית והחלטה משפחתית אבל לדעתי מסגרת של גן נכונה הרבה יותר מאשר משפחתון קטן לגיל כזה. בגן ישנם הגירויים הנכונים, ישנה חברת ילדים בני גילה , ישנה התמודדות עם לא להיות מרכז העניינים וישנה חצר. במסגרת שציינת לא ידועים גילאי הילדים וביתך כבר צריכה בקרוב ילדים בני גילה וגירויים מתאימים. בנוסף, לי באופן אישי, חשובה החצר וחשובה ההמנעות מקלטות וטלוויזיה. עד ספטמבר תתחיל בוודאי ביתך גם ללכת ואז אין ספק שגן רגיל הוא המתאים ביותר לגיל ולשלב זה.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו