מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפתחות בגןשימרית05/05/2009
שלום לכן,
הילד שלי בן 6 חודשים והכנסתי אותו לפני חודש לגן שיש שם תינוקיה עם 11 תינוקות ו3 מטפלות,המון משחקים,שעת סיפור תיאטרון בובות נראה מושקע והמחיר גם בהתאם:)
השאלה שלי האם הוא יתפתח שם כראוי הם נותנים להם לשחק הרבה על המזרונים אבל לא יודעת אם הם עושים מתיחות או תרגילים(סביר להניח שלא) וכשהוא היה איתי בבית הייתי עושה לו תרגילים להתהפכויות וכו'
יש לציין שמתהפך לכל הכיוונים ,עושה סיבוב ציר ועומד על 4 ודוחף את עצמו קדימה ואחורה,
אני מפחדת שההתפתחות שלו לא תיפגע...מה את חושבת?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גן
שירי קאשי05/05/2009הי שירלי,
ילדים רבים גדלים בגן ומתפתחים בצורה טובה. באמת חשוב לבחור גן שבו נראה כי הגננות יתנו את המיטב שהן יכולות. אין ספק ששום גננת לא תתיתן מה שאמא יכולה לתת בבית אך יחד עם החסר של דברים מסויימים, הילד מרוויח דברים אחרים. בנוסף אני מכירה גנים שנותנים חוג התפתחות לתינוקות, ואז יש מדריכה שבאה כל שבוע ונותנת מעט מגע ותרגילים שהגננות לא יכולות להספיק לתת לכל תינוק. את יכולה להציע לגננת להכניס חוג כזה בגן.
בכבוד רב,
שירי קאשי
מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
054-5652502* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שירי יש שם חוג כזה..
שימרית05/05/2009שכחתי לציין מגיעה פעם בשבוע בחורה בשם אריאלה שגם בוגרת מכללת צעד ראשון כמוך ובודקת התפתחות ונותנת תרגילים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת חושבת שזה מספק לגילו?
שימרית05/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מספיק
שירי קאשי10/05/2009הי מירית,
כאמור בכל סיטואציה יש כאמור יתרונות וחסרונות. בגן שיש מודעות לנושא ההתפתחות זה יתרון גדול. תמיד אפשר להוסיף עבודה בבית אחה"צ.
בכבוד רב,
שירי קאשי
מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
054-5652502* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)