התפתחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפתחות
    קרנית
    19/05/2009

בתי בת 4 חודשים, מרימה את הראש מאוד יפה בשכיבה על הבטן ולאורך זמן
    עדיין לא התהפכה, ויש משהו שמטריד אותי.
    כשהיא שוכבת על מזרן הפעילות על הגב, ואני שמנ לה צעצוע בקו האמצע, היא בוחנת אותו, אך מעט מאוד פעמים לוקחת את ידיה על מנת לתפוס אותו. היא יותר עושה זאת כאשר אני מניחה את הצעצוע קרוב לכף היד שלה. מה זה אומר? איך אני יכולה לעודד את תפיסת החפצים?האם בשלב הזה זה תקין? באוניברסיטה היא כל הזמן נוגעת בצעצועים התלויים אך הם לא ממורכזים אל תלוויים בכל מיני מקומות.

תודה!! קרנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפתחות

הוספת תגובה

• תגובה לקרנית

דבי גרוס דולב
    20/05/2009

הי קרנית
    יתכן והקושי של ביתך הוא לא בתפיסת הצעצוע או בכיוון המבט אלא בקושי להביא ידיים אל קו האמצע עכב מתח יתר בכתפיים. גם העובדה שבאוניברסיטה היא עושה זאת אבל לא כשהצעצועים באמצא יכולה להעיד על קושי זה. האם כשהיא שוכבת על הבטן ידיה נמצאות פחות או יותר ברוחב הכתפיים או "בורחות לצדדים", זו יכולה להיות אינדיקציה. במקביל נסי תרגיל של פתיחה וסגירה של הזרועות בשכיבה על הגב, האם היא עושה זאת בקלות או שיש התנגדות וקושי.
    אשמח לקבל את תשובותייך ולהמשיך בהתיחסותי.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו