גמישות יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמישות יתר
    ענב
    19/08/2007

ביתי בת שנה ו-7 חודשים בגיל שנה אובחנה כבעלת גמישות יתר , רק בגיל שנה התיישבה לבד וכבר מס' חודשים היא עומדת ונאחזת ברהיטים וכך הולכת ממקום למקום (אציין שעברה את כל השלבים כגון: זחילת גחון , על ארבע וכו') ומטפסת לבדה על הכורסא , אציין שמבחינת מילולית ושכלית היא מאוד אינטליגנטית לגילה , שמתי לב שהיא מפחדת ללכת לבדה ונעזרת בעזרת כיסא כדי לנוע ממקום למקום או מבקשת שניתן לה יד על מנת שתוכל ללכת (בבדיקה אצ ל האורתופד נמסר לי שהכל תקין וכרגע עליה לעבור את שלב הפחד) מה עליי לעשות ?האם אפשר לעזור לה לרכוש בטחון ???
    נ.ב - בנוסף לכך ביתי החלה לומר "קקי" ולאחר מכן אכן היא עושה ומנסה להוריד את החיתול , האם להמתין עם הגמילה עד שייסתיים תהליך ההליכה ולאחר מכן להתחיל בתהליך הגמילה ?
    תודה מראש .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמישות יתר

הוספת תגובה

• את כאילו מדברת על הבת שלי

גילה
    21/08/2007

שלום ענב,
    תיארת בעיה דומה מאוש למה שיש לבתי, גם היא בת שנה ושבעה חודשים וכל ציוני ההתפתחות שהזכרת תואמים גם את ילדתי, גם היא אינטלגנטית מאוד, אך חרדה מהליכה עצמאית, אציין שבתי מקבלת טיפול פזיוטרפיה אחת לשבוע.
    אודה לך מאוד אם תוכלי לעדכן אותי בנוגע לתשובות שאת מקבלת על בעיה זו.
    תודה,
    גילה, אמא של נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לענב

דבי גרוס דולב
    21/08/2007

ערב טוב
    אכן לילדים עם גמישות יתר יש קושי בהליכה ולאחר מכן בריצה ובשימוש במדרגות בשל העובדה שהחולשה המסוימת בשרירים גורמת למין הרגשה לא יציבה על הקרקע.
    אני ממליצה לא לעזור לביתך ע"י אמצעים חיצוניים בהליכה, כגון הליכונים, כסאות וידיים כי בזה אתם דוחים את רכישת שיווי המשקל העצמאי שלה, היא מסתמכת על על זה שלכם.
    בנוסף הייתי הולכת איתה אחורה ומנסה לחזק את טונוס השרירים ה. רצ"ב אתר ובו מאמר על טונוס שרירים וחיזוקו, נסי את התרגילים ובמקביל נסי להגדיל מעט בכל פעם את את המרחק בין הרהיטים שדרכם היא עוברת.

בהצלחה
    דבי ועידן
    מדריכים להתפתחות תינוקות
    להתייעצות טלפונית לגבי שיעורים פרטיים-052-8240914

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו