מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמישות יתרענב19/08/2007
ביתי בת שנה ו-7 חודשים בגיל שנה אובחנה כבעלת גמישות יתר , רק בגיל שנה התיישבה לבד וכבר מס' חודשים היא עומדת ונאחזת ברהיטים וכך הולכת ממקום למקום (אציין שעברה את כל השלבים כגון: זחילת גחון , על ארבע וכו') ומטפסת לבדה על הכורסא , אציין שמבחינת מילולית ושכלית היא מאוד אינטליגנטית לגילה , שמתי לב שהיא מפחדת ללכת לבדה ונעזרת בעזרת כיסא כדי לנוע ממקום למקום או מבקשת שניתן לה יד על מנת שתוכל ללכת (בבדיקה אצ ל האורתופד נמסר לי שהכל תקין וכרגע עליה לעבור את שלב הפחד) מה עליי לעשות ?האם אפשר לעזור לה לרכוש בטחון ???
נ.ב - בנוסף לכך ביתי החלה לומר "קקי" ולאחר מכן אכן היא עושה ומנסה להוריד את החיתול , האם להמתין עם הגמילה עד שייסתיים תהליך ההליכה ולאחר מכן להתחיל בתהליך הגמילה ?
תודה מראש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את כאילו מדברת על הבת שלי
גילה21/08/2007שלום ענב,
תיארת בעיה דומה מאוש למה שיש לבתי, גם היא בת שנה ושבעה חודשים וכל ציוני ההתפתחות שהזכרת תואמים גם את ילדתי, גם היא אינטלגנטית מאוד, אך חרדה מהליכה עצמאית, אציין שבתי מקבלת טיפול פזיוטרפיה אחת לשבוע.
אודה לך מאוד אם תוכלי לעדכן אותי בנוגע לתשובות שאת מקבלת על בעיה זו.
תודה,
גילה, אמא של נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לענב
דבי גרוס דולב21/08/2007ערב טוב
אכן לילדים עם גמישות יתר יש קושי בהליכה ולאחר מכן בריצה ובשימוש במדרגות בשל העובדה שהחולשה המסוימת בשרירים גורמת למין הרגשה לא יציבה על הקרקע.
אני ממליצה לא לעזור לביתך ע"י אמצעים חיצוניים בהליכה, כגון הליכונים, כסאות וידיים כי בזה אתם דוחים את רכישת שיווי המשקל העצמאי שלה, היא מסתמכת על על זה שלכם.
בנוסף הייתי הולכת איתה אחורה ומנסה לחזק את טונוס השרירים ה. רצ"ב אתר ובו מאמר על טונוס שרירים וחיזוקו, נסי את התרגילים ובמקביל נסי להגדיל מעט בכל פעם את את המרחק בין הרהיטים שדרכם היא עוברת.
בהצלחה
דבי ועידן
מדריכים להתפתחות תינוקות
להתייעצות טלפונית לגבי שיעורים פרטיים-052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)