מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 9 חוד' ואינו זוחל...הדסה31/05/2009
הנסיך שלי בן 9 חוד' , ועדיין אינו זוחל...
מתהפך בחופשיות לשני הכיוונים , נינוח על הבטן, הגב ושני הצדדים ,זוחל אחורה, עומד בתנוחת זחילה( על 6) ומתנדנד ואף מצליח להתקדם ע"י הנדנוד, מעביר משקל (ע"י הושטת ידיים כאשר בתנוחת שש במידה ומגרים אותו עם צעצועים) ומבצע סיבוב ציר לשני הכיוונים.
ילד פעיל מאוד, פטפטן ושובב.. האם תקין לגילו שעדיין לא זוחל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה להדסה
דבי גרוס דולב31/05/2009הי הדסה
בנך ממש נמצא בדרך לזחילה, כבר עולה על 6, מתנדנד ואף עשה מספר צעדים. אין מקום לדאגה.
בברכה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!! הרגעת אותי !!!
הדסה31/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין אינו זוחל.
קארין15/06/2009היי .
בשבועיים שעברו החל לזחול גחון , בכל יום מהר יותר ורחוק יותר , ממשיך ואף הגביר את עליותיו על שש אך פחות מתנדנד כאשר על שש כעת יותר משחק עם הידיים ומנסה להסתובב סביב עצמו (כמו סיבו ציר אך לא שלם.) הצליח להתקדם כשני צעדים על שש אך איבד שיווי משקל וחזר לגחון.
האם עליי לצפות לזחילה בשבועות הקרובים? או שהייתן ממליצות על התערבות מקצועית?
(אציין בנוסף כי כל ההתפתחות שלו מעט התעכבה עקב חוסר השכבה על הבטן בחודשיים הראשונים לחייו, לדוגמא ההתהפכויות שהחלו בסביבות 6-7 חוד', זחילה אחורה כ7.5 חוד' סיבוב ציר כ-8 חוד' וכעת גחון ב-9 חודשים).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם עליי... ממתינה לעזרתכם...
קארין16/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא ענו לי , אני ממש מודאגת ):
קארין17/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שירי קאשי21/06/2009הי הדסה,
קשה לדעת מרחוק עד כמה הוא קרוב או לא לזחילה על שש. נשמע כי הוא בתחילת התהליך והוא כנראה בדרך הנכונה. סביר להניח כי בזמן הקרוב הוא יתאמן ויתקדם יותר לכיוון הזחילה. אם זה לא יקרה בקרוב אני כן ממליצה להעזר במדריכה על מנת לבחון באמת היכן הוא נמצא ולבדוק כיצד לקדמו.
בכבוד רב,
שירי קאשי
מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
054-5652502* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)