זחילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זחילה
    גלית
    04/06/2009

שלום, בתי בת 9 וחצי חודשים כרונולוגית ו-7 וחצי מתוקן. לפני מספר ימים התחילה לזחול קדימה על הגחון (היום כבר ממש עשתה את זה מהר ולמרחקים :-)) ובמקביל התחילה לעלות על 6 ולהתנדנד קדימה ואחורה (אחרי הנדנודים בסוף היא כאילו נופלת קדימה וככה קצת מתקדמת). שאלתי היא לגבי זחילת הגחון- שמתי לב שהיא דוחפת רק עם רגל שמאל. איך אני יכולה לעודד אותה לזחול באופן סימטרי? וגם- נראה לי שהיא ממש בקרוב תתחיל כבר לזחול על 6 אז האם בכלל יש טעם לעבוד על אופן זחילת הגחון? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זחילה

הוספת תגובה

• תגובה לגלית

דבי גרוס דולב
    06/06/2009

הי גלית
    אני לא רואה צורך מיוחד לעבוד על זחילת הגחון אם בקרוב מאוד תתחיל זחילת 6 רבל כן מוצאת מקום לעבוד על הרגל הפאסיבית:
    1. תני הרבה מגע עמוק לרגל זו- עיסויים טפיחות, שפשופים וכו.
    2. בכשיבה על הגב העמידי את כפות הרגליים כנגד הרצפה , החזיקי אותם שם חזק וחכי לדחיפה לאחור.
    3. תני לה לדחוף עם שתי הרגליים משטחים קטנים שונים כגון ספר, קלטת, כפות הידיים שלך וכו.
    4. כש היא מנסה להתקדם בזחילת גחון תני לה "קונטרה" בכף הרגל הפאסיבית.

בהצלחה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו