מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת בתשבועייםדנה07/06/2009
ילדה שנייה יש לי ילד בן 3 וחצי ואיני זוכרת כלל את סדר התתפתחות... אני מרגישה שיש לי פחות פנאי להשקיע בה מאשר השקעתי בו .. האם בגיל שבועיים עליה להסתכל מיידת אליי בזמן שאני קוראת לה כי היא יכולה להסתכל על העצים או על מובייל או סתם לצד בזמן החלפת חיתול ואני קוראת לה והיא ן לא מייד מסתבכלתעליי...
שאלה שנייה מתי עליי לשיר לה ולדבר איתה ממש
מתי החיוך הוא רומי?
איך בודקים טונוס בגיל כזה?
והאם הגיוני שרוצה להירדם רק על הידיים ואם יש פתרון להשכבה והירדמות עצמית..
תודה מקרב לב
אמא דאגנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת שבועיים
שירי קאשי08/06/2009הי דנה,
בגיל שבועיים עדיין לא מגיבים לשם, זה יקרה רק בעוד מספר חודשים. קשר עין באופן כללי בגיל זה הוא עדיין מוגבל ויכול להיות רק אם את מסתכלת עליה מקרוב (לא יותר מ-30 ס"מ). לדבר ולשיר אליה אפשר כבר מההתחלה. היא נהנית להקשיב לקולך, יכולה להרגע משירה שילך וכמובן שזה יתרום גם להתפתחות השפה בגיל גדול יותר. חיוך חברתי לרוב מתרחש באזור גיל חודש וחצי. הצורך בהרדמות על הידיים בגיל זה היא טבעית. בתך עדיין קטנה מאוד וזקוקה לך כמתווכת בין העולם המוגן שברחם לעולם החדש שבחוץ. היא זקוקה להרבה חום אהבה ומגע.
בכבוד רב,
שירי קאשי
מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
054-5652502* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)