בן שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנה
    מיכל
    10/06/2009

שלום
    בני עוד שבוע בן שנה ועדיין לא זוחל ולא מתיישב לבד, לעיתים נעמד על עמידת שש אך לא זז. נראה שהוא דיי מתוסכל מזה ולמעשה גם אמא שלו מתוסכלת. בני גילו בגן כבר זוחלים על שש ומתיישבים לבד אפילו הקטנים יותר מגילו. אני עושה לו תרגילים שאמורים לעזור לא אך הוא לא משתף פעולה מי יודע מה. את תרגילים הודרכתי לעשות ע"י המכון להתפתחות הילד. יש לציין שביתר הדברים הוא מתפתח יפה מאוד ואין עיכובים. מה עוד עושים? האם כדי ללכת לאורטופד? אולי, כמו עוד רבים וטובים, הוא יפתיע ויתחיל לעמוד ואז ללכת ויוותר על זחילה? מה עושים?

תודה
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן שנה

הוספת תגובה

• תגובה למיכל

דבי גרוס דולב
    10/06/2009

הי מיכל
    בנך ,ללא ספק, נמצא בעיכוב התפתחותי. בגיל שנה אנו כבר רוצים לראות זחילה חופשית ועמידה עם חפצים. אני ממליצה בחום לקבל אבחון וללמוד תרגילים כדי לתמוך בהתפתחותו של בנך.
    בד"כ יש לעיכובים כאלה סיבה ברורה אותה צריך לאבחן ודרכה צריך לטפל, לכן לא ניתן לקבל תרגילים לסוג כזה של עיכוב ללא אבחון. אורטופד הוא לא הכתובת, את יכולה לפנות להתפתחות הילד דרך קופת החולים או לליווי התפתחותי בו אני (מין הסתם) מאמינה בכל ליבי.
    בהצלחה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו