החזקת בקבוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החזקת בקבוק
    חופית
    23/06/2009

שלום.
    יש לי שתי שאלות שאני מקווה שרלוונטיות לפורום הזה...
    1. ביתי בת 8 חודשים בעוד שבוע. הרבה אנשים אומרים לי שבגיל שכזה היא צריכה כבר להחזיק בקבוק לבד. במהלך היום יש שתי ארוחות בקבוק וכמובן מים.... האם בגיל כזה היא באמת צריכה להחזיק לבד בקבוק ולשתות ולאכול לבד? בכל ארוחה אני מנסה לתפוס לה את הידיים על הבקבוק ולכוון אותה אבל לא נראה שממש בא לה והיא מזיזה את הידיים ונותנת לי לעשות את ה"עבודה".
    2. שאלה נוספת - באיזו תנוחה כדאי לי לתת לה ארוחת בקבוק? היום זה קורה כשאני בישיבה והיא על הרגליים שלי עם הגב אליי...
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזקת בקבוק

הוספת תגובה

• תגובה לחופית

דבי גרוס דולב
    24/06/2009

הי חופית
    1.בגילה של ביתך ממש אין הכרח וציפייה שתאחוז את הבקבוק בעצמה. אז לא חייבים להקשיב למה שיש לאנשים להגיד תמיד..
    2. אני, באופן אישי, אוהבת שהתינוק נמצא בתנוחה יותר אינטימית וקרובה לאמא בעת האכלה, ז"א בערסול, מול פנייך אבל זה לא הכרחי. מה שחשוב הוא שהיא תהיה בתנוחת ערסול ולא בתנוחת ישיבה.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו