פחד מרעשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד מרעשים
    יעל
    24/06/2009

שלום,
    בני בן שנה ותשעה חודשים, תינוק סקרן ושמח מאוד, שמתי לב שדי הרבה זמן- מספר חודשים הוא פוחד מרעשים חזקים למשלכשהוא שומע מכסחת דשא כשאנחנו בבית הרעש לא ממש חזק היות ואנו גרים בדירה ולפעמים הרעש מגיע מהבניין הסמוך, או אופנוע שעובר ברחוב ומייצר רעש חזק וכו'
    אני מנסה להרגיע אותו בכך שאני מראה לו ומסבירה לו ממה נובע הרעש- הוא מייד שואל מה זה? ואני מרימה אותו כי הוא נצמד אלי ושואלת אותו אם הוא פוחד וכשהוא אומר לי שכן אני ממרימה אותו ומסבירה לו ואומרת לו שאני שומרת עליו. האם אני מגיבה נכון? אני לא רואה שיפןר בהתנהגות האם זה חלק משלב ההתפתחות? מה אני יכולה לעשות עדי לעזור לו להתגבר? בגן אומרים לי שהוא בעל ביטחון ואמיץ ופתאום כשקורה מצב של רעש חזק מאוד או סתם לדוגמא הפעילו מתקן גימבורי ענק שהרעיש והוא לא רצה לעלות עליו ופחד הם נורא מתפלאות איך זה שהוא פוחד זה לא מתאים לו..
    אגב הוא לא בוכה מהרעש רק נצמד אלי חזק.

תודה מראש!!
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד מרעשים

הוספת תגובה

• תגובה ליעל

דבי גרוס דולב
    24/06/2009

הי יעל
    פחד מרעשים הוא פחד מוכר אצל תינוקות אבל מכיוון שאינני עוסקת בתחום ההתנהגותי והפסיכולוגי אינני יכולה להגיד לך כיצד לנהוג מול זה. נסי אולי בפורומים שרלוונטים לנושאים אלה.
    בברכה
    דבי גרוס ודלב, ינוקט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו