פיפי של בן..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיפי של בן..
    שרון
    27/06/2009

בני התינוק בן 9חודשים
    והאמת שמיד אחרי ברית המילה שעשו לו, ראינו שהפיפי שלו "מתחבא" בחלקו, לעתים כולו, ולעתים יוצא החוצה. אך המצב הקבוע שלו הוא "בפנים".
    האם תקין?
    האם ישתנה כשיגדל?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיפי של בן..

הוספת תגובה

• תפני לרופא !!

ורד
    27/06/2009

זה לא הפורום המתאים ובעצם שום פורום לא מתאים לשאלה מסוג זה......מוזר שחיכית 9 ח'{פחות 8 ימים}זה המון זמן!...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לנו רופא

שרון
    27/06/2009

שרואה אותו לפי הצורך, וגם אחרי הברית אמר שתקין, ובכל זאת מעוניינת לדעת האם זו תופעה מוכרת, אני בתמימותי חשבתי שכך זה אצל כל התינוקות שנולדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה למאיה

דבי גרוס דולב
    27/06/2009

הי מאיה
    זה אכן לא המקום לסוג כזה של שאלות. אם אינך שקטה התיעצי עם רופא נוסף.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, ינוקט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצתי לך

leena
    28/06/2009

היי לך,,בבוקר הייתי אצל הרופא של התינוק שלי שהינו בן 7 חודשים עם אותה בעיה של הבן שלך ,,הרופא אמר לי שבגלל המשקל הקצת גדול של הבן שלי זה נכנס לפנימה ,,והציע לי להוציא את זה במים פעם כל יום וגם כן כדי שלא יידבק לו שם ולמרוח עליו קרם תרופה בשם דירמאקומבין פעמיים ביום וזה לבד יתתרגל להיות בחוץ ולא לכנס פנימה כאילו זה לא נראה ,,
    הבנת
    המון הצלחה מקרב לב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו