התפתחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפתחות
    שלי
    01/07/2009

שלום לכולן,

יש לי תינוק בן 8 חודשים מתהפך חופשי מגיל 5 חודשים לכל הכיוונים מבצע סיבובי ציר מגיל חצי שנה במהירות כמו סביבון ל2 הכיוונים זוחל על הגחון מגיל חצי שנה בלי הצלבות נעמד על שש עושה 2 צעדים עם הצלבות וחוזר לגחון ,מטפס על כל מה שיש ועובר אותו בהצלחה נעמד על הברכיים על כל דבר ,
    ועכשיו גם מנסה להתיישב כך:עומד על שש ומנסה לקחת את הגוף אחורה הרגליים במעין סיקול אחת מאורי הגוף והשניה או מקדימה או תקועה מתחתיו ומנתק יד אחת היום איבד שיווי משקל וחטף מנה הגונה נפל על הצד וקיבל מכה בראש...אבל הוא בסדר:)

גם על הגחון וגם על שש מנתק ידיים מהרצפה.

כמה שאלות:
    1.איך אפשר לעזור לו להתיישב?או שהוא פשוט ילמד לבד?נראה לי שעדיין השיווי משקל לא הכי טוב.
    2.איך אפשר לעודד אותו לזחול על שש?
    אני עושה איתו כל הזמן תרגילים של הצלבות ידיים ורגליים ,על כדור פיזיו מצד לצד קדימה אחורה,נותנת לו לעבור מכשולים מקפיצה אותו על כדור פיזיו לבד על הכדור ועלי אני אוחזת בירכיים שלו ומקפיצה אותו בתנוחת ערסול עם הפנים קדימה.
    מה עוד אפשר?...אני כבר מתה שיזחל על שש ויתיישב.

תודה ענקית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפתחות

הוספת תגובה

• לא עניתם לי:(

שימרית
    02/07/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפתחות

שירי קאשי
    05/07/2009

הי,
    נתחיל מכך שעל פי התאור שלך בנך נמצא בכיוון הנכון. הוא קרוב מאוד להתישבות וזחילה על שש. לצורך התפתחות שני שלבים אלו אכן יש צורך במערכת שיווי משקל מפותחת ואת יכולה לעזור לו בכך על ידי הרבה תנועה במרחב (הנפות, גלגולים, תנועה על הכדור וכדומה). גם כמובן להמשיך לעבוד על עניין ההצלבות כפי שאת כבר עושה. אני בטוחה שבקרוב הוא יתחיל לזחול יותר על שש וגם ילמד להתישב.

בכבוד רב,
    שירי קאשי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו