מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האכלה מבקבוקאסתר27/08/2007
שלום , יש לי תינוקת בת 4 חודשים ואני מניקה מלא
הבעיה שלי היא שהיא לא מוכנה לקחת בקבוק בשום פנים ואופן ,אציין שאני שואבת
היא לקחה בעבר עד גיל חודשיים וחצי וזה פתאום הפסיק ועכשיו אם אני הולכת לעבודה
לחצי יום היא לא אוכלת במשך 6 שעות עד שאני חוזרת , כרגע אני כבר לא ממש הולכת
לעבודה .
היא נמצאת אצל הסבתא אז ככה שזו סביבה שהיא מכירה , ניסיתי כבר 7 סוגי בקבוקים
שונים , לתת לה בשעות הצהרים / בוקר /ערב , לא שאני יתן , בתנוחת הנקה,טמפ שונות וכו'.
בקיצור כל מה שאפשר לעשות .המצב נואש.............
אציין שמוצץ היא גם לא מוכנה (ניסיתי כמעט כל יצרן).
אשמח לעזרה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
עינת דולב-הדס30/08/2007הי אסתר,
נשמע שיש לך בת עקשנית מאוד. אין דרך אחרת מלבד לנסות שוב ושוב וכמובן להיות שלמים עם ההחלטה לתת בקבוק. תינוקות הם לא מתאבדים, סביר שהיא לא תרעיב את עצמה וכתהיה רעבה היא תאכל. בנוסף יש שגורסים שאפשר להתחיל לתת מוצקים בגיל 4 חודשים כך שאפשר במקום חלב לתת לה ירקות מבושלים או פירות לא אלרגנים. וכמובן להמשיך לנסות בקבוק. אולי לנסות לתת לה את הבקבוק לבד כמובן בהשגחה אבל עם ידיות שהיא תוכל לאחוז לבד.
בהצלחה
עינת דולב הדס
מדריכת ליווי התפתחותי בשיטת "צעד ראשון"
www.first-step.co.il* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אסתר02/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)