מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טונוס שרירים גבוה ועיכוב בהתפתחותלימור19/07/2009
שלום,
בני בן שנה ו4 חודשים, סובל מעיכוב בהתפתחות עקב טונוס שרירים גבוה - זוחל על הגחון, רק בחודש האחרון התחיל לעלות לעמידת שש וזוחל קצת על שש, הולך הליכה צידית סביב רהיטים, מושך את עצמו לעמידה, כפות רגליו פונות החוצה , דורך רק על הצד הפנימי של כפות הרגליים וכתוצאה מכך כפות הרגליים נראות מעוותות בשעת הליכה.
כשמרימים את הרגליים שלו, הן מרגישות כבדות.
מה אני יכולה לעשות לשיפור המצב?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה ללימור
דבי גרוס דולב19/07/2009הי לימור
הבעיה שציינת היא מסוג הבעיות שדורשות התיחסות אישית, אבחון ולימוד תרגילים פרטניים למתן עזרה לילד. אני ממליצה על פנייה למדריכה להתפתחות תינוקות על מנת לעזור לבנך להתגבר על קשייו ותמוך בהתפתחותו.
בברכה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדריכת התפתחות
לימור19/07/2009בני מקבל טיפולי פיזיותרפיה פעם בחודש דרך קופ"ח, אני מרגישה שזה לא מספיק.
אני מחפשת כבר הרבה זמן מדריכת התפתחות או פיזיותרפיסטית פרטית באזור חיפה והקריות, האם יש לכם המלצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבריכה ממומלץ בחום
ענת19/07/2009בני בן שנה וחודש עד גיל 9חודשים הוא לא יכול היה לשבת לבד ולא לעמוד. הלכנו להתפתחות הילד ממש ממש לא עזר. הלכנו לבריכה התפתחותית ישר בלי להגזים אחרי פעם אחד הילד התישב, היום אחרי שישה ביקורים בילד יושב, עומד, צועד לאורך הקיר,רהיטים.
ממש ממש מומלץ בחום
(אם את רוצהה אשלח לך טלפון של הבריכה שאני הולכת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבריכה התפתחותית..
אלמונית01/08/2009הי ענת,
אשמח לקבל ממך את ההמלצה על הבריכה ההתפתחותית למען בתי שיש לה גם טונוס שרירים גבוה ברגליים.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ללימור
דבי גרוס דולב19/07/2009הי לימור
אנו עובדים בכל חלקי הארץ, נשמח לעמוד לרשותך.
בברכה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)