טונוס שרירים גבוה ועיכוב בהתפתחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טונוס שרירים גבוה ועיכוב בהתפתחות
    לימור
    19/07/2009

שלום,
    בני בן שנה ו4 חודשים, סובל מעיכוב בהתפתחות עקב טונוס שרירים גבוה - זוחל על הגחון, רק בחודש האחרון התחיל לעלות לעמידת שש וזוחל קצת על שש, הולך הליכה צידית סביב רהיטים, מושך את עצמו לעמידה, כפות רגליו פונות החוצה , דורך רק על הצד הפנימי של כפות הרגליים וכתוצאה מכך כפות הרגליים נראות מעוותות בשעת הליכה.
    כשמרימים את הרגליים שלו, הן מרגישות כבדות.
    מה אני יכולה לעשות לשיפור המצב?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה ללימור

דבי גרוס דולב
    19/07/2009

הי לימור
    הבעיה שציינת היא מסוג הבעיות שדורשות התיחסות אישית, אבחון ולימוד תרגילים פרטניים למתן עזרה לילד. אני ממליצה על פנייה למדריכה להתפתחות תינוקות על מנת לעזור לבנך להתגבר על קשייו ותמוך בהתפתחותו.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדריכת התפתחות

לימור
    19/07/2009

בני מקבל טיפולי פיזיותרפיה פעם בחודש דרך קופ"ח, אני מרגישה שזה לא מספיק.
    אני מחפשת כבר הרבה זמן מדריכת התפתחות או פיזיותרפיסטית פרטית באזור חיפה והקריות, האם יש לכם המלצה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בריכה ממומלץ בחום

ענת
    19/07/2009

בני בן שנה וחודש עד גיל 9חודשים הוא לא יכול היה לשבת לבד ולא לעמוד. הלכנו להתפתחות הילד ממש ממש לא עזר. הלכנו לבריכה התפתחותית ישר בלי להגזים אחרי פעם אחד הילד התישב, היום אחרי שישה ביקורים בילד יושב, עומד, צועד לאורך הקיר,רהיטים.
    ממש ממש מומלץ בחום
    (אם את רוצהה אשלח לך טלפון של הבריכה שאני הולכת)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בריכה התפתחותית..

אלמונית
    01/08/2009

הי ענת,
    אשמח לקבל ממך את ההמלצה על הבריכה ההתפתחותית למען בתי שיש לה גם טונוס שרירים גבוה ברגליים.

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה ללימור

דבי גרוס דולב
    19/07/2009

הי לימור
    אנו עובדים בכל חלקי הארץ, נשמח לעמוד לרשותך.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו