מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ושאלה נוספתמרגלית31/07/2009
היי, שאלה נוספת ברשותכן.
בן עשרה חודשים, זוחל על גחון כבר חודשיים ועומד על 6 ן 4 כבר חודשיים - עושה רוקינג אך לא מתיישב ועדיין לא זוחל על שש. גם לא עומד.
יש לציין שהתחיל להתהפך ולהסתובב על ציר בגיל 7.5 חודשים. אני מודאגת כיוון שכבר זמן רב עומד על ש אך לא מתקדם... האם יש מקום לאבחון? בטיפת חלב אמרו לי שכדאי לראות פיזיותרפיסטית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה למרגלית
אורנה עטאר31/07/2009מרגלית שלום,
אני אתן לך כמה תרגילים בכדי שהוא יתחיל לזחול על 6. זחילה זו חשובה וכדאי שהוא יתחיל לזחול בה. מאחר ועולה על 6 ועושה רוקינג הוא קרוב לזחילה על 6.
במידה והפנו אותך לפיזיותרפיה, הייתי קובעת תור - אך במקביל מנסה את התרגילים שאתן לך כאן.
תרגילים לדוגמא:
1. לשים אותו במרכז של הר כריות ושמיכות. בכדי להיחלץ מהמשטח הוא צריך לבצע העברות משקל ולהשתמש בכוח וזו הכנה טובה להתחלת זחילה.
2. כשהוא עולה על 6 - תציעי לו בועת סבון או גירוי כל פעם ליד אחת בכדי שינתק יד בעמידה על שש.
3. להעלות אותו על שש על כדור פיזיו (יש לך?) - תשכיבי אותו על הבטן על כדור, תטי את הכדור אחורה כך שיישר ידיים ויקפל ברכיים ויעלה על 6 על הכדור. תקפיצי את הכדור ותטי אותו קצת ימינה ושמאלה בכדי שיבצע העברות משקל.
בהצלחה!
אורנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)