ושאלה נוספת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ושאלה נוספת
    מרגלית
    31/07/2009

היי, שאלה נוספת ברשותכן.
    בן עשרה חודשים, זוחל על גחון כבר חודשיים ועומד על 6 ן 4 כבר חודשיים - עושה רוקינג אך לא מתיישב ועדיין לא זוחל על שש. גם לא עומד.
    יש לציין שהתחיל להתהפך ולהסתובב על ציר בגיל 7.5 חודשים. אני מודאגת כיוון שכבר זמן רב עומד על ש אך לא מתקדם... האם יש מקום לאבחון? בטיפת חלב אמרו לי שכדאי לראות פיזיותרפיסטית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ושאלה נוספת

הוספת תגובה

• תגובה למרגלית

אורנה עטאר
    31/07/2009

מרגלית שלום,
    אני אתן לך כמה תרגילים בכדי שהוא יתחיל לזחול על 6. זחילה זו חשובה וכדאי שהוא יתחיל לזחול בה. מאחר ועולה על 6 ועושה רוקינג הוא קרוב לזחילה על 6.
    במידה והפנו אותך לפיזיותרפיה, הייתי קובעת תור - אך במקביל מנסה את התרגילים שאתן לך כאן.

תרגילים לדוגמא:

1. לשים אותו במרכז של הר כריות ושמיכות. בכדי להיחלץ מהמשטח הוא צריך לבצע העברות משקל ולהשתמש בכוח וזו הכנה טובה להתחלת זחילה.

2. כשהוא עולה על 6 - תציעי לו בועת סבון או גירוי כל פעם ליד אחת בכדי שינתק יד בעמידה על שש.

3. להעלות אותו על שש על כדור פיזיו (יש לך?) - תשכיבי אותו על הבטן על כדור, תטי את הכדור אחורה כך שיישר ידיים ויקפל ברכיים ויעלה על 6 על הכדור. תקפיצי את הכדור ותטי אותו קצת ימינה ושמאלה בכדי שיבצע העברות משקל.

בהצלחה!
    אורנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו