מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רק ידייםליאור05/08/2009
היי בני בן חודשיים סבל מאוד מגזים ולכן הוחזק המון בידיים וכך גם נרדם. הבעיה היא שבמהלך היום גם כשהוא ערני ולא אמור לישון הוא רוצה ידיים, אני שמה אותו ל 3 דק' באוניברסיטה הוא מתחיל לבכות, מרימה אותו, מניחה אותו בלול לכמה דק' שוב מתחיל לבכות, מרימה אותו שוב. מניחה אותו בנדנדה בוכה כמעט מיד אז אני שוב מרימה אותו... נוצר מצב שהתינוק אצלי בידיים כמעט כל היום!
יש לי כבר דלקות בידיים מרוב שאני מרימה אותו כ"כ הרבה. יש לי גם בן נוסף בן שנתיים ובגלל שהקטן כל הזמן בידיים אני לא מצליחה להתפנות לגדול ולשחק איתו...
איך אני אמורה להרגיל את הקטן לשחק לבד? לתת לו לבכות?? האם זה מוקדם מדי והוא עדיין מחפש את החום של אמא?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לליאור
אורנה עטאר05/08/2009הי ליאור,
כמו שאמרת בנך הוא בן חודשיים וזקוק למגע ולתנועה שאת נותנת לו בכדי להירגע. כמובן שאת לא אמורה לתת לו לבכות.
בכדי להקל עליך את הנשיאה שלו בזמן הקרוב אני מאוד ממליצה לך להשתמש במנשא בד. את יכולה לשים אותו במנשא (מומלץ בתנוחת ערסול בגיל הזה) ולהתפנות לעיסוקייך עם הגדול יותר, לצאת לגינה, להסתובב בבית כשאת נותנת זמן איכות לקטן, זמן רחם. הוא קרוב אלייך, מקבל תנועה ממך ונרגע. זה גם יקל לך על הדלקות.
אני לא אומרת לשאת אותו כל הזמן - אבל להיעזר הרבה במנשא.ולזהות את הזמנים שהיא רגוע ועירני בהם ואז להניח אותו על מזרן.
בברכה,
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)