תינוק יונק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק יונק
    לימור
    08/08/2009

שלום לכם,

הילד שלי בן חודשיים ושבוע, ילד ראשון. כשהוא נולד הוא לא הצליח לינוק, לפני כחודש הילד הצליח לינוק ומאז הוא משתמש בציצי כמוצץ. אין לי הרבה חלב.

אני מנסה עכשיו לשאוב ולא לתת לו להשתמש בציצי כמוצץ ובמקביל מנסה להכניס לו מוצץ (דבר שלא מצליח).

מה לעשות, האם לאפשר לו לינוק בזמן האוכל בלבד??

בנוסף, הוא ישן בלילה לא רע, הוא בדר"כ ישן משעה 8 בערב עד 1 לפנות בוקר ואז הוא לא שקט (לא בוכה) - זה בערך אחרי 6 שעות שהוא לא אכל, אני מעירה אותו ומאכילה אותו. האם זה נכון לעשות זאת? האם להניח לו להמשיך לישון או להעירו?

אודה לכם על תשובתכם המהירה.

תודה
    לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק יונק

הוספת תגובה

• תינוק יונק

שירי קאשי
    08/08/2009

הי לימור,
    כאשר מניקים מאוד קשה לדעת כמה התינוק אוכל והאם יש הרבה חלב או לא וכן זמני הארוחות יכולות להיות שונות מזמני הארוחות כפי שהיה עם הבקבוק. אינני מתמחית בנושא זה ולכן אני ממליצה לדבר עם יועצת הנקה על מנת שתעזור לך להבין כיצד להתאים עצמך לצורת האכלה זו. כמו כן חשוב לדעת כי כאשר אין הרבה חלב היניקות הדחופות מביאות לייצור של יותר חלב ואולי זו הסיבה.

בברכה,
    שירי קאשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שנת לילה

לימור
    10/08/2009

תודה על התשובה, לגבי השאלה השנייה, הילד ישן בערך כ 6-7 שעות בלילה ואז הוא מתעורר בחוסר נוחות (לא בוכה) , אני מסיקה שהוא רעב ולכן נותנת לו לאכול בקבוק ומניחה אותו
    לישון אבל הוא עד הבוקר ישן בחוסר נוחות, מסובב את הראש מצד לצד כל שנייה.

מה לעשות??
    תודה
    לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שירי קאשי
    11/08/2009

הי,
    קשה לדעת מה הסיבה לחוסר הנוחות בשינה במיוחד שבתחילת הלילה אני מבינה שכן ישן טוב. אולי יותר מידי אוכל מכביד על הבטן וזו הסיבה אך יכולות להיות גם סיבות אחרות. תנסי לתת מנה קטנה יותר בארוחת הלילה ואולי תגלי שזה מספיק מבחינת רעב והשינה תהיה טובה יותר. קשה לי לתת עצות ברורות בנושא זה, ניתן לפעול על ידי ניסוי ותהיה ואולי תמצאו את הפתרון.
    בהצלחה,
    שירי קאשי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו