מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצילו,תינוקת בת 4.5 חודשים צורחת !!אמא10/08/2009
שלום .
בתי בת 4.5 חודשים ובחודש האחרון היא החלה לצרוח בכל פעם שהיא רוצה משהו : אוכל , לישון , חברה . פעם היא היתה מודיעה לנו ע"י קריאות חמודות והיינו נענים תמיד אך בחודש האחרון היא לא מפסיקה לצרוח .
רופאת ילדים בדקה אותה וטענה שהכל בסדר איתה ושהיא חכמה ויודעת להשיג את רצונה בצרחות ולכן שלא כדאי להתייחס לצרחות בעיקר שאני יודעת שהיא אכלה , ישנה , יבשה ונקייה , אך הצרחות הולכות ומתגברות ומגיעות לרמות מפחידות מאוד .
אני משתדלת להענות תמיד לצרחות בכדי שלא יתגברו , האם אני עושה נכון ?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לאמא
אורנה עטאר12/08/2009שלום,
קודם כל סליחה על התגובה המאוחרת.
קשה לי לדעת מה הסיבה שהיא בוחרת לצעוק. אני לא יודעת אם זה נכון להיענות לה מהר רק בכדי שלא תצעק כי אז את נכנסת למעגל קסמים שיהיה לך קשה לצאת ממנו.
יש לי איזה רעיון שעולה בראשי עכשיו ואני לא בטוחה שיעבוד - את יכולה לנסות - אבל אני לא לוקחת אחריות ואשמח אם תספרי אם זה עבד.
תנסי כשהיא צועקת לקחת אותה אלייך, לתת לה תנועה כשהיא קרובה לגופך (אם יש לך כדור פיזיו את יכולה לשבת על כדור ולקפוץ איתה) ולהשמיע קול מונוטוני של "אה אה אה" (עמוק כזה, של הרגעה) בקול שהוא יותר חזק מהקול שהיא משמיעה באותו רגע. רוב הסיכויים שהיא תוריד את העוצמה ותירגע וכמובן אז גם את מורידה את העוצמה בהתאם.
תנסי - תגידי לי אם זה הלך.
בהצלחה! והמון סבלנות
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאמא מניסיון שלי
ניקול13/08/2009יש לי ילדה בת 9 חודשים שברור שעברנו גזים וכול מיני דברים אבל מה שכן היא לא בכיינית בדרך כלל רק אים כואב לה משהוא אומציק או כמובן פינוק (שאים היא רוצה משהוא היא די צורחת אבל זה לא קורה הרבה אז בנתיים זה לא מפריע לי )ומקווה שישאר ככה אבל יש הבדל אצלה בבכי שאים הזמן שמתי לב שאים היא בוכה עים דמעות ואין היתנהגות ברורה לגבי מה שמפריע לה אז לרוב זה כאבי בטן שמציקים לה ביגלל כול מיני סיבות אצלי אחת הסיבות וניראה לי אצל הרבה זה שילשול מהתחלת צמיחת שיניים או שפשוט החניכיים תנשי לשים לב לזה יותר אני מקווה שעזרתי למי שתיקרא את זה כי בגיל הזה השיניים עושים הרבה צרות (לא לכולם)אבל לרוב אז אים ההיתנהגות מתחילה בסביבות שלושה ארבע חודשים תשימו לב חבל שהמלאכים הקטנים שלנו יסבלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)