מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני ממש מבולבל ,נראה שרק המתחרים פה
רפאל08/03/2011אני באמת מתעניין איזה ביבי סנס כדאי
ונראה שאף אחד פה לא אומר את האמת כולם פה מנסים למכור
חברה יש לי ילד בקרוב אין לכם לב
אני בכלל חושב לקנות רק את ה חי-שן של סנוזה בגלל שאני רוצה מיטה נצמדת
הסבירו לי שבגל שהמיטה נצמדת לזו של ההורים יש בעיה עם החישן הרגיל
ולכן עדיף לי חי-שן אבל עכשיו באמת ממה שאני שומע פה ואיך שהחי-שן נראה באמת זה לא יהיה לתינוק נעים להתהפך וכו...
האם יש פה מישהו אמיתי שיכול לומר את האמת לגבי החי-שן הזה????
טוב או לא זאת השאלה
ועוד שאלה אם זה צמוד לתינוק עם בטריה מה לגבי הקרינה זה כמו טלפון שצמוד לתינוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוניטור
mari09/03/2011שלום רפאל,
אני משתמשת ב ANGLE-CARE ומאוד מרוצה- ממליצה. (יש בשילב בסביבות עד 300) יש יותר יקרים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוניטור נשימה
mari09/03/2011בקשר לחי-שן זה מאוד לא נוח ולא פרקטי, כשתינוק זז ומנסה להתפך אז הוא מפריע,
חברה שלי קנתה ומאוד לא מרוצה. וזה די חדש בשוק
בקשר ל ANGLE_CARE ובייבי-סנס הם הרבה יותר שימושיים. אז יש כמה חלקים פלטה ששמים מתחת למזרון ומוניטור עצמו, יש רגיל (פשוט-לדעתי לאצריךיותר מזה) יש עם וידאו, מתאים לכל מזרן בעל תקן טווח קליטה של עד 100 מטר.
בקשר לקליטה-אין שום קליטה ועובד מוניטור על 2 סוללות אצבע AA.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה דעתכם על ה-חי-שן?אפרים18/08/2009
רציתי לדעת האם השימוש בחי-שן של חברתבריתק מועיל למניעת "מוות בעריסה",כתוצאה מאי-סדירות נשימתית של התינוק.
הוא נראה מאוד משכנע ורציתי מעט חוות דעת לפני שאני רוכש אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לאפרים
אורנה עטאר18/08/2009אפרים שלום
אני אישית לא מכירה את המוצר ולכן לא אוכל לעזור
ההרכה
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחי-שן
יעל19/08/2009אני מכירה את המכשיר מחו"ל חברה שלי משתמשת בו והיא מאוד מרוצה, בחו"ל הוא נקרא "סנוזה האלו" (שם מצחיק) אבל כנראה שפו שינו לו את השם.
בכל מקרה היא אומרת שהמכשיר טוב ואמין מאוד ואין הקפצות שווא.
היא ממליצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל הפנים!
אייל19/09/2009בן דוד שלי קנה אותו לבנו בן חצי שנה,
פשוט מחריד, זה כואב ! כואב לו כשהוא מתהפך, המכשיר נתקע לו בבטן.
ואם טיפה מזיזים את המכשיר הצידה נשמעים צפצופים... ממש עבודה בעיניים
עזוב אותך משטויות קנה את המזרון חיישן הישן והטוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייל אתה משום מה נשמע כמו מתחרה
אירית02/10/2009ולא כמו מישבאמת ניסה את המכשיר.
אני רכשתי את המכשיר לפני כחודש ואני מאוד מרוצה ממנו והוא לא נתקע ולא מפריע והבן שלי ישן איתו ולא נראה שזה מפריע לו.
אגב, לפני הקנייה דיברתי בטלפון עם היבואן כי היו לי כמה תהיות כולל עניין ההתהפחות של התינוק והיבואן אמר לי שניתן להצמיד את המכשיר באזור המותן, למרות שבני עדיין לא מתהפך ניסיתי לחבר את המכשיר באזור המותן והמכשיר עבד בצורה תקינה לחלוטין.
אני אישית מאוד ממליצה.
אם משמיצים, כדאי לעשות זאת בטעם ובחוכמה, מה שלא נראה בתגובה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיחת השנה
מוטי09/11/2009שלום אירית,
עצם ההגדרה שלך "מתחרה" של הבחור, מראה שאת שתולה לא קטנה של ההפקה...
בתור אחד שמכיר את השוק מקרוב, צר לי לאמר לך אבל לא ילך לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניין ההתהפכות....
Ita30/05/2010אני מתלבטת האם לרכוש את המכשיר. לפי מה שהתרשמתי עד שלומדים להתהפך נראה כמשהו טוב- אבל האם מישהו התנסה במכשיר עם ילד שלמד להתהפך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)