היעדרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היעדרות
    מירי
    19/08/2009

שלום רב

בני בעוד השבוע יהיה בן 8 חודשים.
    אני חד הורית ועם עוד ילד אחד שגדול ממנו, בבית הספר.
    לצערי אצטרך להיעדר למשך 5 ימים לערך מביתי לאור ניתוח שעל אבי לעבור בבית חולים המרוחק מאוד מהבית, כשעתיים נסיעה לפחות. אימי לא אישה שתשרוד שם איתו הרבה ולכן יש להחליפה
    ולתת לה להיות עם התינוק שלי בבית.
    אני דואגת כיוון שאני חד הורית, וחוץ ממני התינוק לא קשור לאף אחד.
    הוא מכיר את סבתו, אימי, אך לא רואה אותה כל יום , היא גם גרה במרחק נסיעה ממני של חצי שעה.
    היא אחראית איתו, וקרוב לוודאי שאין ממש חשש שתחזיק אותו מבחינת להסתדר אם אתן לה הוראות, אך התינוק שלי רגיל לדפוסי התנהגות, שיגרה והכל אצלי מתוקתק לפי שעון,
    מקלחות, שינה, מזון , משחקים והכל ...
    הדבר הכי מפחיד אותי זה איך הוא יסתדר בלעדיי?
    האם בגילו הוא יבין שאמו נטשה אותו?
    זה הפחד הכי גדול שלי. אני קשורה אליו באופן מיוחד, ממש לא זזה ממנו כל היום והלילה.
    מה עושים? זה משמעותי 5 ימים עבורו? האם ישכח אותי? יכעס? יחווה טראומה חס וחלילה?
    דואגת מאודדדדדדדדדדדד

מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היעדרות

הוספת תגובה

• חרדת נטישה

שירי קאשי
    19/08/2009

הי מירי,
    השאלה שאת מפנה יותר קשורה לתחום הפסיכולוגי ואולי כדאי לך להתיעץ עם איש מקצוע כיצד עליך לנהוג על מנת לעבור תקופה זו בדרך הנכונה ביותר. מעבר לכך אני יכולה להוסיף מנסיוני ממפגש עם הורים ותינוקות רבים כי זהו גיל בו התינוק כבר מבין וזהו גיל אופייני להתפתחות חרדת נטישה גם ללא פרידה כל שהי מאמא כך שקל זה לא הולך להיות. יחד עם זאת בחיים לעיתים יש אילוצים וצריך למצוא את הדרך הנכונה עבורכם ולשם כך יש צורך ביעוץ של איש מקצוע. אני יכולה לומר לך שישנם תינוקות שפרידה מסוג זה משפיעה עליהם מאוד ואילו לאחרים זה עובר בקלות כיוון שגם למזג התינוק יש השפעה לא קטנה על האופן בו הוא יגיב. בכל מקרה אולי כדאי להרגילו לנוכחות של אמך עוד לפני הזמן של הניתוח וכמובן לקבל יעוץ.
    אני מאחלת לכם רק בריאות ושתעברו תקופה זו בקלות.
    בברכה,
    שירי קאשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו