אוכל ושינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוכל ושינה
    שיר
    19/08/2009

שלום,
    התינוקת שלי בת חודשיים ושוקלת כרגע 4 קילו (נולדה בשבוע 39 במשקל 2.460 בניתוח קיסרי).
    מאז שנולדה אוכלת פחות מהממוצע (לפי מה שבדקתי בספר התפתחות ילדים), ולעיתים גם מקיאה אחרי האוכל (הרופא אמר שמדובר בהאכלה מרובה... אבל אנחנו לא מאכילים אותה יותר ממה שצריך, כל 3-4 שעות מכינים 120 סמ"ק, לרוב אוכלת הרבה פחות ממה שאמורה..)
    בנוסף היא לא ישנה כמעט בכלל במשך היום, מאוד עירנית, וגם אם היא נרדמת בד"כ מתעוררת אחרי חצי שעה. יש לה את כל התנאים על מנת לישון טוב.
    מאוד מטרידה אותי העובדה שהיא לא ישנה ולא אוכלת כמו שצריך, למרות שהיא לא בוכה הרבה או נראית חסרת מנוחה.
    האם יש סיבה לדאגה? האם זה נורמלי?
    אודה לתשובה מהירה
    שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוכל ושינה

הוספת תגובה

• תזונה

שירי קאשי
    19/08/2009

הי שיר,
    הפורום אינו עוסק בתזונה ולכן אני ממליצה לפנות לגורם מוסמך בתחום. מנסיוני הקאות ופליטות מרובות לאחר הארוחה בהחלט יכולות להיות קשורות בהאכלת יתר אך ייתכן גם שזה קשור בתופעה של רפלוקס. הגורם המוסמך לקבוע זאת הוא רופא הילדים. אם אינך מרגישה נוח עם האבחנה או הטיפול שניתן לך אני ממליצה לקבל חוות דעת נוספת של רופא ילדים אחר.

בברכה,
    שירי קאשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו