מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוכל ושינהשיר19/08/2009
שלום,
התינוקת שלי בת חודשיים ושוקלת כרגע 4 קילו (נולדה בשבוע 39 במשקל 2.460 בניתוח קיסרי).
מאז שנולדה אוכלת פחות מהממוצע (לפי מה שבדקתי בספר התפתחות ילדים), ולעיתים גם מקיאה אחרי האוכל (הרופא אמר שמדובר בהאכלה מרובה... אבל אנחנו לא מאכילים אותה יותר ממה שצריך, כל 3-4 שעות מכינים 120 סמ"ק, לרוב אוכלת הרבה פחות ממה שאמורה..)
בנוסף היא לא ישנה כמעט בכלל במשך היום, מאוד עירנית, וגם אם היא נרדמת בד"כ מתעוררת אחרי חצי שעה. יש לה את כל התנאים על מנת לישון טוב.
מאוד מטרידה אותי העובדה שהיא לא ישנה ולא אוכלת כמו שצריך, למרות שהיא לא בוכה הרבה או נראית חסרת מנוחה.
האם יש סיבה לדאגה? האם זה נורמלי?
אודה לתשובה מהירה
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה
שירי קאשי19/08/2009הי שיר,
הפורום אינו עוסק בתזונה ולכן אני ממליצה לפנות לגורם מוסמך בתחום. מנסיוני הקאות ופליטות מרובות לאחר הארוחה בהחלט יכולות להיות קשורות בהאכלת יתר אך ייתכן גם שזה קשור בתופעה של רפלוקס. הגורם המוסמך לקבוע זאת הוא רופא הילדים. אם אינך מרגישה נוח עם האבחנה או הטיפול שניתן לך אני ממליצה לקבל חוות דעת נוספת של רופא ילדים אחר.
בברכה,
שירי קאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)