אכילה בגיל 7 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילה בגיל 7 חודשים
    מור
    29/08/2009

בתי בת 7 חודשים עדיין יונקת בתוספת סימילאק. אני מנסה לתת לה אוכל מרוסק בכפית והיא פשוט סוגרת את הפה ומסובבת את הראש לא מוכנה להכניס כלום לפה לא עם היד כשאני נותנת לה ולא עם כפית. כשאני נותנת לה את אותו האוכל בבקבוק היא אוכלת אותו. חשוב להדגיש שהיא גם לא מכניסה שום דבר לפה רק לפעמים את האצבעות שלה. האם זה תקין ומה אני אמורה לעשות כדי לעודד אותה לאכול לא רק מבקבוק או ציצי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכילה בגיל 7 חודשים

הוספת תגובה

• תגובה למור

אורנה עטאר
    29/08/2009

מור שלום,
    פורום זה אינו עוסק בתזונת תינוקות ואיננו מומחים בתחום. תוכלי לפנות לפורום תזונת תינוקות באתר beOK.
    למרות שאני לא מומחית בתחום, ייתכן ובתך עדיין לא מוכנה לאכול בכפית וצריך לעבור זמן מה עד שהיא תהיה מוכנה לשלב זה. אולי תנסי לתת לה לשחק רק עם כפית בלי אוכל ולראות אם זה מעניין אותה. איך היא מתנהגת כשאתם אוכלים בשולחן? האם היא רוצה גם? בכל אופן תפני לפורום תזונת תינוקות - הם המומחים.

בהצלחה,
    אורנה עטאר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו