מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ישיבת Wשימרית30/08/2009
שלום רב,
בני בן 10.5 חודשים התהפך בגיל 5 חודשים לכל הכיוונים סיבובי ציר בגיל 6 חודשים,זחילת גחון מגיל 7 חודשים אך ללא הצלבות כמו תולעת,מגיל 9.5 חודשים זוחל על שש עם הצלבות תודות לתרגילים שלכם ,ולחוג בשיטת צעד ראשון,מלפני שבועיים וחצי מתיישב לבד מתיישב גם מעמידת שש וגם מעמידה רגילה,רוב הזמן מתיישב בישיבת W,מעמידה בד"כ יורד לW או לשיכול או לרגליים מקדימה.יודע איפה אור נותן נשיקה וחיבוק התחיל לעשות כפיים,עדיין לא עושה שלום או ביי ביי,
1.האם ההתפתחות תקינה עד כה?
2.איזה צעצועים מתאימים לגיל הזה חוץ ממגדל קוביות וטבעת חישוקים?
מעמידת שש רוב הזמן דוחף את עצמו אחורה לW מה שנראה לי דורש הרבה כח ולעיתים לשיכול.
3.איך אפשר לעזור לו לשבת שיכול או רגליים מקדימה אני מנסה לתקן אותו לפעמים אבל האם יש תרגיל מסוים?
ניסיתי את התרגיל דרך הצד בשכיבה על הגב יד ורגל נגדית הבעיה שבגיל כזה לשים אותו על הגב זה פרויקט רציני הוא תוך מעית השניה מתהפך לבטן וזוחל.
אשמח לרעיונות מועילים נוספים.
והמון תודה לשירי ודבי שנתנו לי תרגילים שגרמו לילד שלי לזחול על שש בצורה תקינה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לפיצי
אורנה עטאר31/08/2009שלום פיצי,
קודם כל כיף לשמוע שתרגילים שקיבלת כאן עזרו!
לגבי שאלותייך:
1.נראה כי התפתחותו תקינה.
2.משחקים שמתאימים - השחלת צורות מתאימות, כמובן שספרים, כדורים בגדלים שונים.
לגבי ישיבת W:
מה שחשוב שתינוק יידע לצאת מהישיבה הזו ולא יכיר רק אותה ואת מספרת שהוא תנועתי ויודע לנוע בין הישיבות השונות וזה טוב. תרגילים נוספים בכדי לעודד שיכול ולא W (ייתכן וקיבלת אותם בעבר):
- להושיב אותו בשיכול על כדור פיזיו ולהניע אותו לצדדים וקדימה ואחורה.
- כשהוא יושב W להציע לו משחקים מאחוריו (ליד כפות הרגליים) כך שיבצע רוטציה בגב ויאלץ לצאת מהישיבה הזו (זו דרך מצויינת לצאת מהישיבה הזו).
תעדכני אם התרגילים עזרו
בהצלחה,
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)