מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן שנה וחודשסווטה30/08/2009
שלום רב
ילד שלי בן שנה וחודש ,מבחינת ההתפתחות פיזית הוא בסדר גמור,אומנם לא הולך עדיין אבל נראה לי אוטוטו.כאשר אני מבקשת ממנו לעשות כפיים או ביי ביי הוא לא עושה אבל לבד כאשר בא לו הוא עושה הכל אותו דבר אם אני מבקשת להצביע על משהו כמו למשל איפה אף הוא לא עושה את זה למרות שאני עובדת אתו על זה כל הזמן.האם זה בעיה או שזה נורמלי? אנו מדברים אתו בשתי שפות יכול להיות שזה גם כן מעקב אותו?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן שנה וחודש
שירי קאשי31/08/2009הי סווטה,
נתחיל מכך שמבחינה מוטורית הוא יכול לבצע את תנועת מחיאת הכפיים ולכן מבחינה זו, זה פחות חשוב מתי מבצע. מבחינה קוגניטיבית וביוחד בהקשר של התפתחות השפה המילולית הרי שאין ספק שדיבור של שתי שפות יכול לעכב את התפתחות ההבנה והשפה (יחד עם זאת יהיו כמובן יתרונות לכך בהמשך). גם ללא עיכוב זה, זה עדיין בטווח הנורמלי לכך שאינו מבצע כל מה שאומרים לו. תנסו לבחון האם יש כן דברים שהוא מבצע. לא חייבים להתפס לפעולה זו או אחרת, אלא לראות האם מבין חלק מהדברים שנאמרים לו.
בברכה,
שירי קאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)