מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קקי שחור לתינוק בן 5 שבועותענת03/09/2009
שלום!
בני בן 5 שבועות ניזון מחלב אם בלבד ועולה יפה במשקל (הרופא קרא לו דובי...). בתחילת השבוע הזה היה לו חום 39 ונשלחנו למיון שם בדקו בדיקה גופנית ואמרו שהכל תקין. גם התוצאות של בדיקות הדם שהגיעו בינתיים היו תקינות (עוד לא קיבלתי את השאר). בינתיים התפתחה לו פריחה מוזרה באיזור הטיטול (בעיקר מעל הפין, על הפין ובשקעים שבצדדים). הפצעים ניראים אדומים ועם עור לבן מתקלף סביב הפצע עצמו. משחת תינוקות לא עוזרת כלל. מאתמול בלילה הוא מאוד לא רגוע, מתקשה לישון למרות שבד"כ ישן לילה מלא (5-7 שעות) ובלילה אחרי שעשיתי לו תרגילים לבטן הוא הוציא קקי ממש שחור זה היה נראה מפחיד כשיצא.. אחכ בטיטול זה היה נראה בגוון ירוק כהה-שחור. בדכ הקקי שלו באותו מרקם אך בצבע ירוק-צהוב.
על מה סימנים אילו יכולם להעיד? האם עלי לפנות מהר לרופא?
אגב נראה לי שהוא גם נראה רעב מכרגיל, או שפשוט כואב לו משהו ואני מפרשת את זה כרעב.. בכל אופן הוא נרגע למעט זמן אחרי שהוא אוכל אך עדיין מתקשה לישון ולא ממש נרגע על הידיים. עכשיו הוא סוף סוף נרדם אחרי שינק במשך שעה(!) ואני ניתקתי אותו מהציצי הוא לא התנתק לבד.
תודה מראש!
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא אחת מהצוות סתם אמא שעונה
דנה03/09/2009צבעים יחידים שאת צריכה לדאוג, זה שחור- אבל ממש שחור(תלכי לרופא להראות פשוט תקחי את החיתול ותראי לו)- מעיד על פצע בקיבה , ממה שאת מתארת זה שחור ירוק אז אין לך מה לדאוג
לבן - שמעיד על התייבשות
ואדום- שמעיד על דם (אם אני לא טועה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקקי שחור
שירי קאשי03/09/2009הי ענת,
אם התחלת לאחרונה לתת תוסף ברזל לתינוק (כפי שנותנים בגיל זה) הרי שאחת מתופעות הלוואי הן קקי שחור. בכל מקרה מומלץ לשאול את הרופא ובמקרה הצורך להביא חיתול לדוגמא.
לגבי הפריחה, מנסיוני האישי יש משחה מעולה של ולדה. היא מעט יקרה אך עושה פלאים.
בברכה,
שירי קאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפרחת חיתולים - פתרון
אורית04/09/2009לבני היתה תפרחת חיתולים מזעזעת (!!!!!!) ממש כוויתית, וקיבלנו המלצה על משחה של רוקח בר"ג. המשחה עזרה כבר אחרי שתי מריחות!!!!! מומלצת בחום!!!!
(וזה אחרי שלא עזרו משחות סטריאודיות ואחרות).
למי שמעוניינת - בית מרקחת "התיכון" רחוב עוזיאל פינת נגבה בר"ג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפרחת חיתולים
אבי27/06/2010איך קוראים למשחה הזאת???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת להמלצה
דנה04/09/2009וולדה אחלה משחה ויש גם את המשחה הפלא ופלא שאני שמעלימה כל תפרחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)