בן 11 חודש אינו יושב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 11 חודש אינו יושב
    אור
    07/09/2009

היי

אני אתחיל ואומר שאני מודאגת ומאוד.. בני עדיין אינו יושב , ואני יודעת שזה איחור רציני. הוא לפעמים יושב שעוזרים לו אבל מהר מאוד נופל. אני יודעת שאסור להושיב לבד ואינני עושה זאת. לפני כשבוע הייתי בטיפת חלב אחרי הרבה זמן מכיוון שעברנו דירה וככה נפלנו בין הכיסאות. האחות הלחיצה אותי מאוד מאוד יש לציין ויצאתי משם לא אגזים ואומר די בדיכאון התחלתי לשאול את עצמי מה עשיתי לא בסדר. כרגע אני מחכה לאבחון בשביל פיזוטרפיה מה שעומד לקרות עוד כמה ימים. בינתיים אשמח באם תוכלו לתת לי טיפים איך אוכל לעזור לו להתיישב, האם יש תרגילים שמעודדים את זה... אני מודאגת ולא רוצה שלבני יהיו בעיות בעתיד בעקבות זה.
    המון תודה
    אגב שאר הדברים עושה.. זוחל מתהפך עומד עם עזרה מאוד יפה... וביציבות.. מדבר קצת הברות... צוחק.. ילד נעים.. אוכל יפה הכל בסדר חוץ מהישיבה.....
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 11 חודש אינו יושב

הוספת תגובה

• ישיבה

שירי קאשי
    07/09/2009

הי אורלי,
    אכן מדובר בעיכוב מבחינת שלב הישיבה, אך אין טעם בהאשמה עצמית אלא להסתכל קדימה ולראות כיצד את היום יכולה לעזור לו להשלים את הפערים. ללא אבחון לא אוכל לדעת מהם המרכיבים המוטורים שחסרים לו או שאינם מבוצעים נכון על מנת לכוון אותך לתרגילים ספציפים. באופן כללי סביר להניח שאחד הקשיים הוא חוסר של שיווי משקל. כל תנועה שלו במרחב יכולה לתרום לכך. כיוון שהאבחון שלכם הוא קרוב, אני מציעה שקודם כל תנצלי אפיק זה, במידה והטיפול מתעכב או שאינך רואה תוצאות אני ממליצה לפנות לאבחון ושיעור פרטי עם מדריכת התפתחות.

בברכה,
    שירי קאשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו