מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 11 חודש אינו יושבאור07/09/2009
היי
אני אתחיל ואומר שאני מודאגת ומאוד.. בני עדיין אינו יושב , ואני יודעת שזה איחור רציני. הוא לפעמים יושב שעוזרים לו אבל מהר מאוד נופל. אני יודעת שאסור להושיב לבד ואינני עושה זאת. לפני כשבוע הייתי בטיפת חלב אחרי הרבה זמן מכיוון שעברנו דירה וככה נפלנו בין הכיסאות. האחות הלחיצה אותי מאוד מאוד יש לציין ויצאתי משם לא אגזים ואומר די בדיכאון התחלתי לשאול את עצמי מה עשיתי לא בסדר. כרגע אני מחכה לאבחון בשביל פיזוטרפיה מה שעומד לקרות עוד כמה ימים. בינתיים אשמח באם תוכלו לתת לי טיפים איך אוכל לעזור לו להתיישב, האם יש תרגילים שמעודדים את זה... אני מודאגת ולא רוצה שלבני יהיו בעיות בעתיד בעקבות זה.
המון תודה
אגב שאר הדברים עושה.. זוחל מתהפך עומד עם עזרה מאוד יפה... וביציבות.. מדבר קצת הברות... צוחק.. ילד נעים.. אוכל יפה הכל בסדר חוץ מהישיבה.....
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישיבה
שירי קאשי07/09/2009הי אורלי,
אכן מדובר בעיכוב מבחינת שלב הישיבה, אך אין טעם בהאשמה עצמית אלא להסתכל קדימה ולראות כיצד את היום יכולה לעזור לו להשלים את הפערים. ללא אבחון לא אוכל לדעת מהם המרכיבים המוטורים שחסרים לו או שאינם מבוצעים נכון על מנת לכוון אותך לתרגילים ספציפים. באופן כללי סביר להניח שאחד הקשיים הוא חוסר של שיווי משקל. כל תנועה שלו במרחב יכולה לתרום לכך. כיוון שהאבחון שלכם הוא קרוב, אני מציעה שקודם כל תנצלי אפיק זה, במידה והטיפול מתעכב או שאינך רואה תוצאות אני ממליצה לפנות לאבחון ושיעור פרטי עם מדריכת התפתחות.
בברכה,
שירי קאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)