מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כיצד להפעיל בן ארבעה חודשים?נועה10/09/2009
בני בן ארבעה חודשים. חופשת הלידה שלי הסתיימה אך הצלחתי לדחות את חזרתי לעבודה בתנאי שאעבוד כארבע שעות ביום מהבית. הוא לא ישן בכלל במהלך היום, וכמעט ולא מעסיק את עצמו, ( בעיקר משום שאני מרבה להשכיב אותו על הבטן ובתנוחה זו הוא זקוקו להרבה אתגר ושעשוע בכדי להתמיד.) אני חייבת ליצור לי כמה שעות שקטות אבל אני לא רוצה להושיב אותו על הטרמפולינה ובוודאי שלא טלויזיה! איך אני יכולה לגרום לא לשעשע את עצמו קצת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לנועה
דבי גרוס דולב12/09/2009הי נועה
מכיוון שהיכולות של תינוק בגיל זה מוגבלות, אין יותר מדי שהוא יכול לעשות עם עצמו חוץ מפשוט לשהות על מזרון הפעילות, לשהות תחת אוניברסיטה ולשהות במחיצתך, בנוסף אפשר אולי להשתמש במנשא, כך הוא יהיה קרוב אלייך ואולי אפילו ירדם במשך היום!
בברכה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי עצה בשבילך שעובדת לי עם בני
אביטל12/09/2009נסי להרגיל אותו למיטה שלו ע"י זה שתשימי ב צעצועים מעניינים (מובייל בובות רעשנים אני משמיעה גם מוסיקה נעימה). בהתחלה שבי לידו ושחקי איתו כשהוא שוכב. כשאת רואה שמעסיק את עצמו למשל בודק בפיו צעצוע או מתרגל הרמת אגן או היפוך או אפילו בוהה במובייל התרחקי מעט. אט אט יגדל הזמן שהוא מעסיק את עצמו הניחי לו לדעת שאת שם בשבילו. בני כרגע בן 3.5 חודשים מעסיק את עצמו כחצי שעה. אני ויתרתי בחצאי השעות האלה על השכבה על הבטן.
דבר נוסף שעוזר, להשכיב אותו על משטח פעילות לידיך קצת על משטח קצת על טרמפולינה קצת על אוניברסיטה אולי תהיה לך שעה שלמה. בשביל כמה שעות תצטרכי לחוכות קצת. גם לגבי השינה יש לי כמה עצות, אם תרצי ייעוץ כתבי לי מייל השאירי מספר טלפון ומאיפה את בארץ ואחזור אליך.
שיהיה בהצלחה,
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממליצה להתייעץ עם המכללה על כך.
אביטל13/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה עמלצתי לדנה ששאלה מטה על
אביטל13/09/2009צעד ראשון
בברכה,
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)