כיצד להפעיל בן ארבעה חודשים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיצד להפעיל בן ארבעה חודשים?
    נועה
    10/09/2009

בני בן ארבעה חודשים. חופשת הלידה שלי הסתיימה אך הצלחתי לדחות את חזרתי לעבודה בתנאי שאעבוד כארבע שעות ביום מהבית. הוא לא ישן בכלל במהלך היום, וכמעט ולא מעסיק את עצמו, ( בעיקר משום שאני מרבה להשכיב אותו על הבטן ובתנוחה זו הוא זקוקו להרבה אתגר ושעשוע בכדי להתמיד.) אני חייבת ליצור לי כמה שעות שקטות אבל אני לא רוצה להושיב אותו על הטרמפולינה ובוודאי שלא טלויזיה! איך אני יכולה לגרום לא לשעשע את עצמו קצת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה לנועה

דבי גרוס דולב
    12/09/2009

הי נועה
    מכיוון שהיכולות של תינוק בגיל זה מוגבלות, אין יותר מדי שהוא יכול לעשות עם עצמו חוץ מפשוט לשהות על מזרון הפעילות, לשהות תחת אוניברסיטה ולשהות במחיצתך, בנוסף אפשר אולי להשתמש במנשא, כך הוא יהיה קרוב אלייך ואולי אפילו ירדם במשך היום!
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי עצה בשבילך שעובדת לי עם בני

אביטל
    12/09/2009

נסי להרגיל אותו למיטה שלו ע"י זה שתשימי ב צעצועים מעניינים (מובייל בובות רעשנים אני משמיעה גם מוסיקה נעימה). בהתחלה שבי לידו ושחקי איתו כשהוא שוכב. כשאת רואה שמעסיק את עצמו למשל בודק בפיו צעצוע או מתרגל הרמת אגן או היפוך או אפילו בוהה במובייל התרחקי מעט. אט אט יגדל הזמן שהוא מעסיק את עצמו הניחי לו לדעת שאת שם בשבילו. בני כרגע בן 3.5 חודשים מעסיק את עצמו כחצי שעה. אני ויתרתי בחצאי השעות האלה על השכבה על הבטן.
    דבר נוסף שעוזר, להשכיב אותו על משטח פעילות לידיך קצת על משטח קצת על טרמפולינה קצת על אוניברסיטה אולי תהיה לך שעה שלמה. בשביל כמה שעות תצטרכי לחוכות קצת. גם לגבי השינה יש לי כמה עצות, אם תרצי ייעוץ כתבי לי מייל השאירי מספר טלפון ומאיפה את בארץ ואחזור אליך.

שיהיה בהצלחה,
    אביטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ממליצה להתייעץ עם המכללה על כך.

אביטל
    13/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה עמלצתי לדנה ששאלה מטה על

אביטל
    13/09/2009

צעד ראשון

בברכה,
    אביטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו