גזיזת ציפורניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גזיזת ציפורניים
    שני
    11/09/2009

שלום,
    הבת שלי בת שנה ושונה חוד'.
    היה לה עיקוב בהתפתחות (היינו מלווים ע"י מדריכה בצעד ראשון). בנוסף יש לה הפרעת אכילה.
    מאז ומתמיד יש לי איתה מלחמה בגזיזת ציפורניים.
    מאוד קשה לי לגזוז לה כי היא משתוללת ובוכה, היא ממש מתנגדת ומפעילה כוח שקשה לי לתפוס לה את האצבעות ולגזוז. לוקח הרבה זמן עד שאני מצליחה לגזוז לה את הציפורניים.
    מעולם לא פצעתי אותה בגזיזה (אולי רק פעמים אחדות בגל ההשתוללות). אני לא מבינה ממה נגרמת לה הסלידה.
    שאלה נוספת.
    היא התחילה ללכת לגן והגננת אמרה לי שהיא מאוד עדינה (גם אנחנו שמנו לב לזה) שהיא מציירת מעוד חלש. בנוסף הייתה לה סלידה מצבעי גועש. היא גם אמרה שהם הוציאו את כולם החוצה יחפים לחול לה זה הפריעה, היא נעמדה ולא ידעה מה לעשות.
    לפני שקנינו לה נעליים היא הלכה יחפה הרבה בחוץ, אפילו על אבנים והיא לא הראתה סימן שזה מפרעה לה. בבית אני נותנת לה צבעים ומדבקות כבר המון זמן והיא בקושי מציירת ואת המדבקות היא לא אוהבת כי זה נדבק לה ליד. האם יתכן שיש לה בעיה נוספת או שהיא עדיין קטנה מדי לדעת?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גזיזת ציפורניים

הוספת תגובה

• תגובה לשני

דבי גרוס דולב
    12/09/2009

הי שני
    נשמע לי שביתך יש נטייה לרגישות יתר, כל העובדות שציינת יכולו בהחלט להעיד על כך, כולל גזיזת הציפורניים. אני ממליצה להתיעץ עם אשת מקצוע מתאימה ולעבור אולי אבחון לבדיקת העניין.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו