פגה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגה
    ליה
    26/09/2009

היי,
    הנסיכה שלי נולדה בשבוע 30 במשקל 596 גרם, כיום בת שנתיים והכל בסדר גמור מלבד המשקל (גן על זה נתגבר).
    ביתי נמצאת איתי בבית בהמלצת רופא שעדיף שתעבור עוד חורף אחד בבית.
    רציתי לקבל כמה טיפים במה לעבוד איתה בגיל הזה?
    מצפונית נראה לי שאני עושה לה נזק שהיא לא הולכת לגן, היא מאוד חברותית אבל אין לנו ברירה באיזה דרך אני יכולה לפצות על מסגרת גן (חוץמגני שעשועים)
    האים אתן מכירות אולי קבוצת אמהות שמתאספות עם הילדים להפעלות או בכלל לחברה של הילדים (אים בכלל קיים דבר כזה), אני גרה בראשון לציון.
    תודה מראש על התייחסותכם וסליחה על אריכות דבריי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פגה

הוספת תגובה

• אולי תמצאו מכנה משותף

אביטל
    26/09/2009

יש לי קרובה שהבת שלה נולדה 800 גרם היא גם גרה בראשון והיא בת 10 חודשים אם אני לא טועה. אשמח לקשר בניכן אם תרצי.
    ולדעתי האישית תמיד כדאי לשמוע כמה אנשי מקצוע בהמלצתם ואז לקבל החלטה לפי אינטואציה אישית. אני הייתי מתייעצת גם עם עוד רופא וגם עם איש חינוך. לשיקולך,

בכיף,
    אביטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגה

שירי קאשי
    26/09/2009

הי אמא,
    נכון שלגן הילדים יש תרומה חשובה מאוד להתפתחות התינוקות, בעיקר לכישורים החברתיים, אך בהחלט ניתן ליצור מפגשים כאלו גם ללא גן. ישנן מסגרות שונות של גן ללא גן או בחלק מהמקומות נקרא גם גן עם אמא. במקומות אלו מגיעים עם התינוק לחוגים ופעילויות כמו שיש בגן וכמובן למפגש חברתי עבור אותם ילדים שאינם במסגרת. לרוב זה נמצא במרכזי הורים וילדים שונים או בחלק מבתי הג'ימבורי. אופציה נוספת היא אכן לארגן קבוצת אמהות שנמצאות עם הילדים ולהביא פעילויות שונות מבחוץ. כמובן שניתן גם ללא תשלום להפגש בגינות ופארקים. אם תצליחי למצוא קבוצה קבועה שאיתם את נפגשת זה יקל על הילדה ליצור קשרים חברתיים ולפתח משחק חברתי יותר.

בברכה,
    שירי קאשי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו