לא מצליח להירדם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליח להירדם
    אתי
    11/10/2009

שלום רב בהמשך להודעה הקודמת שלי אני מוסיפה בני בן 4 חודשים והרגלי השינה שלו השתנו לגמרי הוא לא מצליח להירדם רק על הידיים או על הפיטמה מתעורר ב3 בבוקר ולא מצליח להירדם כשלפני שבוע הוא נרדם תמיד לבד לא היתה בעיה הוא ישן רצוף 4 שעות והתעורר רק להנקה.אין לו גזים היו לו ונגמרו כבר לפני חודש יציאותיו תקינות והוא יונק רגיל
    הוא זז מצד לצד ולא רגוע בזמן השינה זה קרה בשבוע האחרון שינוי ממש קיצוני איך מתמודדים?מה לעשות?האם הוא בסדר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליח להירדם

הוספת תגובה

• תגובה לאתי

אורנה עטאר
    12/10/2009

אתי שלום.
    אני לא ראיתי את הודעתך הקודמת.
    תינוקות משנים את דפוסי השינה שלהם רבות בשנה הראשונה ואני מבינה את הקושי שלך אך ייתכן והוא יחזור להרגליו הישנים או ירכוש חדשים.
    ייתכן שהוא נמצא עכשיו בתקופה של קפיצת גדילה ולכן הוא מתנהג כך. יכולות להיות סיבות רבות לכך - משינוי שהוא עובר במהלך היום שמשפיעים עליו בזמן שינה ועד כאב מסויים כמו כאב (מוקדם קצת) בגדילת שיניים.
    היי סבלנית, לרוה תקופות כאלו עוברות. נסי להחזיר אותו כמה שיותר מהר להרגליו הקודמים. נסי להרדים אותו רק בליטופים, או שתרימי אותו אך תניחי לפני שנירדם.

צר לי שלא אוכל לעזור יותר, אני תמיד אומרת שמי שידע לפתור את בעיות השינה של תינוקות (ושל הוריהם) היה היום מאוד מאוד עשיר

בברכה,
    אורנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו