מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליח להירדםאתי11/10/2009
שלום רב בהמשך להודעה הקודמת שלי אני מוסיפה בני בן 4 חודשים והרגלי השינה שלו השתנו לגמרי הוא לא מצליח להירדם רק על הידיים או על הפיטמה מתעורר ב3 בבוקר ולא מצליח להירדם כשלפני שבוע הוא נרדם תמיד לבד לא היתה בעיה הוא ישן רצוף 4 שעות והתעורר רק להנקה.אין לו גזים היו לו ונגמרו כבר לפני חודש יציאותיו תקינות והוא יונק רגיל
הוא זז מצד לצד ולא רגוע בזמן השינה זה קרה בשבוע האחרון שינוי ממש קיצוני איך מתמודדים?מה לעשות?האם הוא בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לאתי
אורנה עטאר12/10/2009אתי שלום.
אני לא ראיתי את הודעתך הקודמת.
תינוקות משנים את דפוסי השינה שלהם רבות בשנה הראשונה ואני מבינה את הקושי שלך אך ייתכן והוא יחזור להרגליו הישנים או ירכוש חדשים.
ייתכן שהוא נמצא עכשיו בתקופה של קפיצת גדילה ולכן הוא מתנהג כך. יכולות להיות סיבות רבות לכך - משינוי שהוא עובר במהלך היום שמשפיעים עליו בזמן שינה ועד כאב מסויים כמו כאב (מוקדם קצת) בגדילת שיניים.
היי סבלנית, לרוה תקופות כאלו עוברות. נסי להחזיר אותו כמה שיותר מהר להרגליו הקודמים. נסי להרדים אותו רק בליטופים, או שתרימי אותו אך תניחי לפני שנירדם.
צר לי שלא אוכל לעזור יותר, אני תמיד אומרת שמי שידע לפתור את בעיות השינה של תינוקות (ושל הוריהם) היה היום מאוד מאוד עשיר
בברכה,
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)