פיספסתם אותי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיספסתם אותי
    רוית
    15/10/2009

שלום :)

1. בני בן 4 חודשים, פעיל, אנרגטי ומאוד חיוני אבל קוטר ובכייני נורא. אני מרגישה שזה נובע מפינוק או כשהוא משתעמם. מסקרן אותי, כמה זמן בממוצע תינוק בגיל זה יכול להעסיק עצמו או כשאנחנו מעסיקים אותו בלי לבכות. יש פעמים שהוא שקט חצי שעה ואז מתחיל לאבד סבלנות ויש פעמים שלאחר מס' דק' ספורות. כל הזמן אני בתחושה שהוא מפונק יותר מאחרים ודורש ים תשומת לב.
    מה דעתכן?
    2. בני ניזון מהנקה מלאה. יש לי תחושה שתינוקות יונקים יותר מפונקים, האם זאת רק תחושתי או שיש משהו בדבריי? :)
    תודה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיספסתם אותי

הוספת תגובה

• תגובה לרוית

דבי גרוס דולב
    17/10/2009

הי רוית
    אני לא מאמינה בפינוק יתר בגיל 4 חודשים אלא בנטייה של תינוק ובטמפרמנט שלו. מעבר לזה שזהו גיל בו עדיין תקין ונורמלי שתינוק יזדקק לחברת אימו לידו ושיהיה לו קשה להיות יותר מחצי שעה לבד.
    יחד עם זה חשוב להמשיך ולנסות לתת לתינוק ללמוד ולשחק לבדו ולא תמיד לקחת לידדים כשהוא מתחיל להתלונן. אפשר לשבת לידו, לדבר אליו מרחוק ולהרים ולהחזיר למזרון.
    להנקה אין קשר להתנהגות במקרים כאלה.
    בברכה
    דבי גרוס דולב
    ינוקט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו