התפתחות 10 חדשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפתחות 10 חדשים
    דניאלה
    28/10/2009

בני בן ה10 חדשים עומד עם תמיכה של לול ורהיטים כבר מה,מושך את עצמו לעמידה בצורה את בקלות,מתי צפוי שיתחיל לעמוד ללא תמיכה?האם יש אפשרות לעודד עמידה עצמאית?

מתי אמור להבין את משמעות המילה איפה,אני עובדת הרבה על "איפה אור" ואין ממש תוצאות..

כמו כן הוא נמצא במסגרת ועבר לאחרונה לקבוצה של ילדים גדולים יותר(10 חדשים עד שנה וחצי)אני מרגישה שהוא נמצא שם בתחרות מתמדת,עד עכשיו התפתחותו תקינה לחלוטין ע"פ טיפת חלב ועל פי התרשמותי,אבל יש שם ילד בן 9 חדשים שנחשב יותר "חכם" מבני וכבר מדבר,ותמיד מציינים כמה הוא אינטליגנט זה מתסכל אותי מאוד....מה הם אבני הדרך ההתפתחויות לגיל זה?(בני יושב,זוחל על שש,עומד עם תמיכה,מוחא כפיים,עושה שלום אומר הברות חוזרות,מקיש קוביות זו בזו,אוכל לבד אוכל אצבעות,מגיב ללא ויודע את שמו.......)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפתחות 10 חדשים

הוספת תגובה

• תגובה לדניאלה

דבי גרוס דולב
    28/10/2009

הי דניאלה
    אינני יכולה לומר לך מתי יתחיל בנך לעמוד ללא תמיכה, אף אחד לא יכול לדעת זאת, רק הזמן יעשה את שלו ואלה דברים שלא ניתן לצפות ולנבא. בגיל זה אין צורך וטעם לעודד ולתרגל עמידה עצמאית,
    תני לבנך את הזמן לתרגל, לייצב את שיווי המשקל שלו וזכרי שזהו שלב משמעותי ולא פשוט,
    לכן חשוב לא להלחיץ .
    תהליך הבנת השפה הוא הדרגתי וממושך ויש כאלה שמקדימים להבין מילים אלה בגיל 9 חודשים ואחרים שרק בגיל שנה ומשהו, גם פה יש מקום ללת לתהליך זמן.

הרגשת התחרות שאת מתארת היא שלך, בנך בוודאי איננו מרגיש בגן בשום סוג תחרות ואני בטוחה שלו, באופן אישי, לא מפריע שיש ילדים מתקדמים ממנו ושהגננות מפארות אותם.
    כדאי שתבדקי איפה זה מפריע לך באופן אישי ושווה לעשות הפרדה בין הרגשתך האישית ובין מה שקורה בגן.
    בנך מצא במקום התפתחותי טוב מאוד ואת יכולה להיות רגועה.
    בברכה
    דבי גרוס דולב
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו