החלפת מוצץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת מוצץ
    לינור לוי
    01/11/2009

בני בן שנה וחודש. מאז שהוא נולד נוא משתמש במוצץ מידה 1 של נוק 0-6 חודשים (כמובן שהחלפתי לו מוצצים לחדשים אבל לא את המידה.
    מתי אני אמורה לעבור למוצץ בעל פיטמה גדולה יותר?
    שהיה בן 8 חודשים ניסיתי מוצץ עם פטמה גדולה יותר שלב 2 והוא ירק אותו אז החזרתי למידה 1. הפה שלו נראה לי קטן.
    עכשיו חברה העירנ לי שאם אני אמשיך להשתמש במידה 1 יהיה לו לסת ושיניים עקומות שזה מעוות את מבנה הפה כי הוא מתאמץ למצוץ. האם הדבר נכון?
    אשמח לתשובה
    תודה רבה
    לינור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלפת מוצץ

הוספת תגובה

• מוצץ

שירי קאשי
    02/11/2009

הי לינור,
    כמו כל דבר אחר גם מבנה וגודל הפה שונים מהאחד לשני. גודל המוצצים כפי שקובעות החברות המייצרות מותאם לאיזה ממוצע שהם קבעו. אני מכירה תינוקות רבים שלעולם לא החליפו את מידת המוצץ אך אני ממליצה להתיעץ עם רופא שיניים לגבי ההשלכות של גודל המוצץ (חשוב לזכור כי כל שימוש במוצץ משפיע על מבנה הלסת אך למיטב ידיעתי אם מפסיקים בזמן זה מסתדר חזרה). בכל מקרה כדאי לקבל חוות דעת מאיש מקצוע בתחום.

בברכה,
    שירי קאשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו