מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פעילות עם בת 9 חודשים וחציאור05/11/2009
שלום,
תינוקת שלי בת 9.5. חודשים, זוחלת, עומדת וכו'. מאוד אקטיבית טפו טפו. רציתי לבקש רעיונות מה אפשר לעשות איתה בבית- כי בדרך כלל, בשעות אחר הצהרים אחרי עבודה, אני יושבת איתה על הרצפה, היא זוחלת מסביב, משחקת בצעצועים שפזורים, זוחלת למטבח מפנה סלסלות, מתעללת בכלבה, חוזרת לצעצועים וחוזר חלילה:) אני רוקדת איתה על הידיים, שרה, מניפה אותה באוויר. ספרים היא "לא רוצה" לשמוע, תופסת אותם ומכניסה לפה. לפעמים הולכים לטייל אבל עוד מעט זה יהיה בעייתי בערבים. אז מה עושים עם התינוק שזה יועיל לו ולא ישעמם לנו?:))
תודה רבה מראש:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לאור
אורנה עטאר05/11/2009אור שלום,
הריקודים, ההנפות, השירה - כל אלה מצוינים.
רעיונות למשחק עם בתך:
- לאתגר אותה בבית - לזחול על ערימה של כריות, פוכים,
- ללכת לג'ימבורי ולאתגר אותה - כשהיא מטפסת על משהו להתחיל להוציא אותה משיווי משקל בכדי שהיא תלמד לאזן את עצמה בכל מיני מנחים.
- השחלות של חישוקים, פאזלים מעץ להתאים צורות (עיגול, משלוש, בננה וכו')
- ספרים עם דפים עבים כאלה שלא ניתן לאכול -
- שמות של חיות לפי ספר
- לשים אותה על הכתפיים שלך ולרקוד איתה
- משחקי קוקו למינהם - להתחבא ושתמצא אותך.
בטח יש עוד מלא שאני לא זוכרת עכשיו.
תהנו
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)