הסטריה באמבטיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסטריה באמבטיה
    עדיה
    11/11/2009

הי לכן
    ביתי בת ה-7 שבועות בוכה מזה 3 שבועות באמבטיה.
    בהתחלה הכל היה טוב, היה נראה שהיא נהנית ויכולנו לעשות לה אמבטיות ארוכות (עם הדפני ובלעדיו). בשלושה שבועות האחרונים היא פשוט צורחת בהסטריה במקלחת, מיד איך שאני מכניסה לה את הרגליים, ניסיתי לעטוף אותה בחיתול, להכניסה לאט לאט וכו'. בדקנו את טמפרטורת המים והסבתות ניסו לעזור (חשבנו שאולי היא מרגישה חוסר ביטחון) וזה לא משנה, היא ממש נלחצת.
    אני אפילו לא יודעת אם זו תחושת המים, מאחר וכמה פעמים ביום, כשיש לה יציאות אני שוטפת אותה בכיור והיא בסדר עם זה- לא נראה שמאוד נהנית אבל לא בהסטריה ולא בוכה. אני מקלחת אותה הרבה בכיור עכשיו למנוע ממנה את הבכי ההסטרי אבל בכל זאת, פעם ביומיים אני מנסה לעשות לה אמבטיה בכדי שתתרגל, אבל לא נראה שזה עוזר.
    מה אתן אומרות?
    אשמח מאוד לעצה.
    תודה רבה
    עדיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסטריה באמבטיה

הוספת תגובה

• אמבטיה

שירי קאשי
    12/11/2009

הי עדיה,
    תגובה זו אופיינית להרבה תינוקות. ממה שכתבת כבר ניסית להקנות לה בטחון בדרכים שונות. אני ממליצה למשך תקופה לנסות רק לקלח בכיור על מנת להשכיח את האמבטיה ואז לנסות שוב. בכל מקרה לרוב זה עובר מעצמו ובסופו של דבר רוב התינוקות נהנים מאוד מאמבטיות.

בברכה,
    שירי קאשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו