מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקה מלאה, אוכלת כל הזמןורוניק12/11/2009
שלום,
בתי בת שבוע וחצי ונדמה כי היא דורשת אוכל כל הזמן. ישנה שעה ויונקת חצי שעה. בלילה ישנה שעתיים ויונקת 10 דקות (פולטת הרבה אגב). האם יש דרך להגדיל מרווחים בין ארוחה לארוחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לשירן
דבי גרוס דולב12/11/2009הי שירן
ביתך מאוד מאוד צעירה וההנקה עבורה היא כמובן לא רק לשם אכילה אלא כמקור להרגעה, מציצה, חיבור אלייך ולעולם החדש. עדיין מאוד מוקדם מכדי להקנות הרגלי אכילה חדשים. אני מאמינה גדולה בהנקה לפי דרישה בגיל זה. עם הזמן יתחילו ההפרשים בין הנקה להנקה לגדול והצורך שלה יקטן. בנתיים זכרי שאת עוזרת לביתך הקטנה להתרגל לעולם, דרכך.
אני יודעת שזו תקופה קשה אבל לאט לאט זה יתחיל להתאזן. מאחלת לכם ימים ולילות טובים ומזל טוב!
בברכה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי זה קרה אבל...
קרן18/11/2009גם לי זה קרה - הבת שלי אכלה פחות או יותר כל הזמן, כמו שתיארת וזה היה מתיש. התחלתי לבדוק את העניין וגיליתי שהיא פשוט לא תופסת את הפטמה נכון (כלומר - רק את הקצה ולא את כל העטרה כפי שרצוי). מצאתי בזמנו סרטון של רופא באינטרנט שהסביר איך להניק נכון ואיך לגרום לה לינוק נכון (שזה החלק המסובך). על רגל אחת התורה אומרת להסתכל על הלסת שלה ולראות אם היא יונקת "פה מלא" כל פעם (ואז ממש רואים את הבליעות) או לא. על מנת לגרום לה לתפוס נכון את נוגעת לה נגיעות קלות על הסנטר כדי לגרום לה לפעור פה גדול יותר. אם לא הולך אז תנסי יועצת הנקה. (אני הייתי בטוחה שהכל סבבה כי היא התחברה ישר אחרי לידה ולקח לי שבוע להבין שמשהו לא תקין כפי שתיארת...).
אחרי כמה ימים של של תרגול ההנקות התקצרו והמרווח ביניהן גדל משמעותית.
כמובן שעדיין היא נהנתה להתפנדרק על הציצי אבל כדאי שתדעי מתי זו התפנדרקות ומתי אכילה...
הבת שלי בת 6.5 וחצי היום ועדיין יונקת :-)
מקווה שעזרתי... בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת שש ועדיין יונקת?!!!
נועה18/11/2009אני חייבת לדעת משהו- היא כבר בכיתה א? זה נמשע לי מופלא ומופרע בעת ובעונה אחת. כל הכבוד ( אני מניחה... )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)