היתפתחות\ אני מאוד לחוצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היתפתחות\ אני מאוד לחוצה
    יונית
    15/11/2009

בת שישהחודשים ,לא מכניסה שום דבר לפה. ומוצץ כל יונוק עושה אתה זה בגיל מוקדם זה אלף ב וגם צעצועים למה היא לא עושה אתה זה ????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היתפתחות\ אני מאוד לחוצה

הוספת תגובה

• התפתחות

שירי קאשי
    15/11/2009

הי יונית,
    ראשית זה אמנם נראה כך כשמסתכלים סביב, אך לא כל התינוקות לוקחים מוצץ. ישנם תינוקות רבים שהם סרבני מוצצים ולא יעזור דבר. מבחינה התפתחותית אין שום יתרון בשימוש במוצץ, זה לא אביזר חובה, כך שמבחינה זו אין בעיה. כמובן יש קשה יותר וצריך לעבוד יותר קשה להרגיע תינוק קטן ללא מוצץ, אך ככל שיגדל ילמד להרגיע עצמו טוב יותר מתינוק עם מוצץ, כך שישנם יתרונות לכאן ולכאן.
    לגבי הכנסת דברים לפה באופן כללי, נכון לרוב בהגיל זה התינוקות כבר לוקחים צעצועים לפה, אך כמו כל דבר בהתפתחות צריך להסתכל על התמונה הכוללת ולא על רכיב אחד. לא ציינת באיזה שבוע הריון היא נולדה (אולי מגיעה לה הנחה על רקע זה), חשוב להסתכל על כלל ההתפתחות המוטורית (האם שוכבת על הבטן, האם מושיטה ידיים וכדומה). חשוב לזכור כי ישנם תינוקות שבאופן טבעי פחות מכניסים דברים לפה כך שאם סך ההתפתחות שלה נראית טובה והיא חיונית ופעילה, אז סביר להניח כי אין בעיה. יחד עם זאת לגבי כל ספק כדאי להפנות את השאלה לאחות טיפת חלב או רופא הילדים שאתם איתם בקשר והם ידעו לחוות דעתם על סך ההתפתות של התינוקת.

בברכה,
    שירי קאשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד פרט

שלי
    15/11/2009

הילדה אובחנה כהיפוטונית ועם גמישות יתר כמן כן יש פיסוק רחב קצת יותר ממה שאמור להיות שזה אולי מפריע ומעכב גם
    אתמול בערב הילדה גם ניסתה לעמוד לבד בלי להחזיק עמדה לשניות ונפלה אבל קמה שוב בעזרצ השולחן וגם עשתה כמה צעדים מסביב לשולחן בכמה הזדמנויות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו