מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק בן שבעה חודשים-היה פג,שבוע 32ורד18/11/2009
שלום, יש לי תינוק שנולד בשבוע 32 כיום הוא בן שבעה חודשים, יש לו רילוקס. מאחר והיה ועדיין קשה נתבקשתי לא לשים אותו על הבטן כי הנ"ל גרם לו להקאות. בחודש האחרון התחלתי לשים אותו על הבטן וכיום הוא מתהפך מהבטן לגב. מתי אני אמורה לראות שינוי והתהפכות מג לבטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לורד
אורנה עטאר18/11/2009ורד שלום
אני מניחה שגילו המתוקן של בנך הוא חמישה חודשים.
האם הוא שוכב בנינוחות על הבטן או ישר "בורח" ע"י התהפכות לגב?
אם הוא שוכב בנינוחות על הבטן ושוהה על המרפקים זה מצוין. אם לא עדכני אותי.
בקשר להתהפכות מהגב לבטן - תרגלי איתו הבאת רגליים לכיוון בית החזה (החזקת רגליים עם הידיים) וניעות מצד לצד. שישהה קצת על הצד וישלים את התנועה למעבר לבטן. במידה וקשה לו לשכב על הבטן ייתכן והתהפכות זאת תתעכב או לא תקרה. במקרה זה, כיתבי לי שוב ואתן לך תרגילים ספציפיים.
באופן כללי התהפכויות קורות בין 4-6 חודשים אצל תינוק שנולד בזמן.
בברכה,
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיו(נולד בשבוע 32),התהפכות..
ורד22/11/2009שלום רב אורנה,
ראשית מודה לך מאוד על תשובתך.
זיו שוכב בנינוחות על הבטן ל-5 עד 10 דק' בלבד. בפעמים מסויימות כשזה מתחיל להפריע לו מנסה להתהפך וכשלא מצליח מתחיל לבכות ואז אני עוזרת לו. הבעיה כפי שציינתי בהודעתי הקודמת שרק לפני חודש התחלתי לשים אותו על הבטן וזאת מאחר ולא הורשה לי לעשות זאת מפאת בעיית הריפלוקס. השכיבה על הבטן מאלצת אותו להקאה. אנסה לעשות את התרגילים שהצעת לי.
יום מקסים ושוב תודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)