שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    הילה
    22/11/2009

שלום לכולם,
    דבר ראשון תבורכו על העבודה הנהדרת שאתן עושות פה!
    יש לי תינוק בן 8 חודשים ,פעיל מאוד ב"ה וראוי לציין שעדיין לא הוציא שיניים.בלילות האחרונים הוא מתעורר המון ורוצה ידיים או לישון איתנו במיטה,מה שלא היה קורה לפני כן.(הולך לישון אחרי טקס שינה סביב השעה 8 בערב).אני מאוד מתלבטת בנושא של "פינוק" ,כלומר לקחת אותו להרגיע או מצד שני שישן איתנו במיטה לבין להיות יותר "קשוחה",האם זה מתאים בגיל הזה או שזה מוקדם מדי?? ,אני ממש אובדת עצות וחשוב לי מאוד לא לפגוע בילד ח"ו.
    בתודה מראש ושוב אתן עושות עבודת קודש,
    הילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• תגובה להילה

אורנה עטאר
    22/11/2009

הילה שלום
    ייתכן והוא מוציא שיניים והלילות לא קלים עבורו.
    אני ממליצה לא להעביר אותו לחדר שלכם, אלא לעשות הכל בכדי להקל עליו בחדר שלו. להרדים אולי על הידיים, לשבת לידו.
    לרוב, כל שינוי של ההרגלים גוררת אחריה ניסיונות חזרה לשגרה ארוכים.

בברכה,
    אורנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב שאלה

הילה
    22/11/2009

תודה רבה על התגובה .
    הייתי רוצה לדעת האם זה נכון להתחיל "לחנך" מגיל כל כך צעיר?ומתי זה אפשרי לא "להיכנע" לבכי מבלי שזה יפגע בתינוק?
    בתודה מראש,
    הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה להילה

אורנה עטאר
    23/11/2009

בזה שאת לא לוקחת אותו למיטה שלכם - לא אומר שאת "מחנכת אותו" בהכרח. את מתחילה להקנות לו הרגלים בכדי שיידע מה מותר ומה אסור.

את כן יכולה לתת מענה לבכי אך לא לחשוב או לתת לו להרגיש שאת "נכנעת/מוותרת". את תמיד יכולה לא להרים אותו (אם את חושבת שזה לא מוצדק) ולרדת אליו ולדבר איתו וללטף אותו או לחבק אותו במקום בו הוא נמצא.

בברכה,
    אורנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו